Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠάλι χωρίς ερωτήσεις η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Πάλι χωρίς ερωτήσεις η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Του Στέργιου Στεργιάδη

Για ακόμα μια φορά σήμερα θα γίνουμε μάρτυρες μιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, που δεν θα έχει διαδικασία ερωτήσεων και τοποθετήσεων των δημοτικών συμβούλων.

Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολύ σημαντικά ζητήματα για συζήτηση, η διοίκηση Αλεξανδρίδη και προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος επιλέγουν να κρυφτούν για να μην απαντήσουν.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης έχει επιλέξει να απαντάει ανεπισήμως στα πεζοδρόμια και στα καφενεία για το street food festival επιρρίπτοντας όλη την ευθύνη στον κύριο Ξενιτόπουλο, αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα πει κουβέντα, γιατί, αν πει, θα ρωτηθεί ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει στείλει ακόμη τον κύριο Ξενιτόπουλο στο σπίτι του για μια τόσο μεγάλη χοντράδα και στην ερώτηση αυτή ο δήμαρχος δεν έχει απάντηση. Ο δήμαρχος συνεχίζει να περιφέρεται όλο χαμόγελα με τον κύριο Ξενιτόπουλο και εγώ προσωπικά τον έχω ικανό να κάνει τον κύριο Ξενιτόπουλο μέχρι και αντιδήμαρχο. Άλλωστε ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης μας έχει αποδείξει πως έχει στη φαρέτρα του μπόλικα παχιά λόγια και μπόλικο θράσος.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης θα έπρεπε να απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και για τους λόγους που αποφάσισε να μην αναφερθεί, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, στην παρουσία της Φιλαρμονικής του δήμου στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας. Φυσικά ούτε και γι’ αυτό δεν θέλει να απαντήσει.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης θα έπρεπε να απαντήσει και για άλλα θέματα, για τα οποία δεν θα απαντήσει και σίγουρα δεν θα το κάνει όχι γιατί στις 20:15 παίζει ευρωπαϊκό παιχνίδι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά γιατί δεν μπορεί να δώσει λογικές απαντήσεις.

Αυτός ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο οποίος αρνείται να δώσει απαντήσεις, είναι το ίδιο ακριβώς πρόσωπο που σήκωνε θύελλα για τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων επί δημαρχίας του Κλεάνθη Μανδαλιανού. Τώρα ο κύριος Αλεξανδρίδης είναι δήμαρχος. Τελικά στη φαρέτρα του ο κύριος Αλεξανδρίδης, εκτός από μπόλικα παχιά λόγια και μπόλικο θράσος, έχει και μπόλικη υποκρισία.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ