Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαλά κάνει και σπαταλάει τα λεφτά των δημοτών ο κύριος Αλεξανδρίδης;

Καλά κάνει και σπαταλάει τα λεφτά των δημοτών ο κύριος Αλεξανδρίδης;

Του Γιάννη Καμαρινού

Διάβασα ορισμένα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από ορισμένους «έξυπνους» σχετικά με την ενοικίαση ειδών Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου αξίας 74.400 ευρώ.

Οι «έξυπνοι» αυτοί υπερασπίζουν την απόφαση της διοίκησης του δήμου με διάφορους εξυπνακισμούς, καταλήγοντας ότι καλά κάνει ο δήμαρχος και νοικιάζει είδη Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου αξίας 74.400 ευρώ.

Θα μπορούσα όλους αυτούς ακόμα και να τους ακούσω και να συζητήσω την άποψή τους εάν ήταν τόσο κουβαρντάδες και με τα δικά τους χρήματα, αλλά νομίζω ότι είναι τόσο κουβαρντάδες με τα δικά τους χρήματα όσο κουβαρντάς είναι με τα δικά του χρήματα ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Δεν αντέχω λοιπόν να βλέπω ανθρώπους να παριστάνουν τον κουβαρντά με τα χρήματα των δημοτών, αλλά ας πούμε πως άλλο τα καβούρια που έχουν στην προσωπική τους τσέπη και άλλο τα έξοδα που θα κάνουν για να στολίσουν τον δήμο για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εάν θα δώσει ο κύριος Αλεξανδρίδης 74.400 ευρώ για να νοικιάσει είδη Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, πόσα θα δώσει σε άλλα πιο απαραίτητα πράγματα για τον δήμο; Πόσα θα δώσει για παράδειγμα, ώστε η Φιλαρμονική του να εμφανίζεται με στολές και όχι με πουκάμισα, όπως εμφανίστηκε στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας και φαινόταν σαν φτωχή συγγενής δίπλα στη φιλαρμονική Ιερού Ναού που ήρθε από την Λάρισα;

Εγώ θα υποστήριζα την αγορά ειδών Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου που θα στοίχιζαν ακόμα και 150.000 ευρώ, αφού έτσι θα έμεναν στον δήμο και θα χρησιμοποιούνταν για αρκετά χρόνια. Γιατί ο δήμος πρέπει να νοικιάζει κάθε χρόνο είδη Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου; Εξυπηρετεί τον δήμο και τα οικονομικά του κάτι τέτοιο;

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ