Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠέντε αντιδήμαρχοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στέλνουν μήνυμα στον δήμαρχο

Πέντε αντιδήμαρχοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στέλνουν μήνυμα στον δήμαρχο

Του Γιάννη Καμαρινού

Πέντε αντιδήμαρχοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δημοσίευσαν χθες, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, φωτογραφία τους έξω από το δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, δηλώνοντας «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ».

Ξεκάθαρα οι αντιδήμαρχοι Διακάκης, Τριανταφυλλίδου, Κεχαγιάς, Αϊβαζίδης και Μαξούρας στέλνουν μήνυμα στον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, εν όψει της αλλαγής αντιδημάρχων στο τέλος του χρόνου, ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ότι δεν γίνεται να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους και ότι χωρίς αυτούς Δήμος Πρωταγωνιστής δεν μπορεί να υπάρξει.

Πολλά ακούγονται για αλλαγές και για μετακινήσεις αντιδημάρχων, στις οποίες θέλει να προχωρήσει ο δήμαρχος, αλλά φαίνεται πως τίποτα δεν πρόκειται να κάνει χωρίς σφοδρές αντιδράσεις. Η ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Βόγγαλη ισχυροποίησε τη θέση κυρίως των παλιών αντιδημάρχων, αφού ο δήμαρχος πλέον ζει με τον φόβο για το ποιος ακόμα μπορεί να του φύγει.

Φαίνεται πως ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης λογάριαζε, μέχρι πριν λίγες ημέρες, χωρίς τον ξενοδόχο, αλλά τώρα πια αυτοί οι λογαριασμοί τελείωσαν. Φαίνεται πως ο κύριος Αλεξανδρίδης, εντελώς αλαζονικά, πίστευε πως είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και όλοι οι υπόλοιποι πιόνια που τα μετακινεί όπως θέλει.

Τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχε στο μυαλό του ο αλαζόνας κύριος Αλεξανδρίδης. Φαίνεται πως κάποιοι αντιδήμαρχοι ενώνονται και δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν αυτά που ακούγονται περί αλλαγών και μετακινήσεων και που πιθανότατα είναι διαρροές του περιβάλλοντος Αλεξανδρίδη. Φαίνεται πως κυρίως οι παλιοί αντιδήμαρχοι δεν πρόκειται να δεχτούν την απομάκρυνση ή την μετακίνησή τους, προκειμένου ο κύριος Αλεξανδρίδης να κάνει αντιδημάρχους δημοτικούς συμβούλους του περιβάλλοντός του.

Από εδώ και πέρα σίγουρα θα δούμε πολλές παρόμοιες φωτογραφίες, εκτός αν μετά από αυτό το κείμενο ο δήμαρχος απαγορεύσει τέτοιου είδους φωτογραφήσεις.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ