Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος έκανε τη μακέτα για το street food festival στο ΕΠΑΛ Ευόσμου;

Ποιος έκανε τη μακέτα για το street food festival στο ΕΠΑΛ Ευόσμου;

Του Στέργιου Στεργιάδη

Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης μάς περνάει όλους για μεγάλα κορόιδα, αφού ακούγεται στην κοινωνία του δήμου ότι ισχυρίζεται πως το λάθος με το street food festival ήταν εξ ολοκλήρου του κυρίου Σάββα Ξενιτόπουλου.

Ο κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος ήταν ο μόνος που ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του street food festival από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναρτώντας μία αφίσα! Στην αφίσα αυτή δεν έγραφε πουθενά τον διοργανωτή. Αλήθεια, ποιος έφτιαξε τη συγκεκριμένη αφίσα, στην οποία εντέχνως αποκρύπτονταν ότι το street food festival δεν το διοργανώνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;

Βλέποντας κανένας την αφίσα αναρτημένη από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Παιδείας της διοίκησης Αλεξανδρίδη, αν μη τι άλλο, καταλάβαινε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα ήταν του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ή τουλάχιστον θα γινόταν υπό την αιγίδα του δήμου.

Η τετραήμερη όμως εκδήλωση δεν ήταν του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και όπως ενημέρωσε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού δεν είχε κι εκείνος καμία σχέση με τη διοργάνωση του street food festival.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αρνείτο να δώσει εξηγήσεις για την εκδήλωση, παρά το γεγονός ότι προσπαθούσε να την κάνει με κάθε τρόπο. Λεπτομέρειες μάθαμε από τον «λαγό», ο οποίος βάφτισε αποκάλυψη την προβολή της εκδήλωσης. Από τον «λαγό» επίσης μάθαμε για την ακύρωση της εκδήλωσης και ότι ο διοργανωτής θα προσφύγει νομικά εναντίον του δήμου!

Η διοίκηση του δήμου δεν είπε επισήμως τίποτα. Μιλάει επισήμως ο διοργανωτής της εκδήλωσης, αλλά όχι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Γιατί άραγε; Γιατί ο κύριος Αλεξανδρίδης θα έκανε street food festival χωρίς τη συμμετοχή του δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου; Και ας αφήσει την προσπάθεια να φορτώσει την ευθύνη στον κύριο Ξενιτόπουλο. Εάν εξέθεσε με τέτοιο τρόπο τον δήμο ο κύριος Ξενιτόπουλος ας ζητήσει ο δήμαρχος την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Δεν γίνεται και η πίτα να μείνει ολόκληρη και ο σκύλος να είναι χορτάτος.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ