Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠεριμένουμε να γίνει σοβαρό τροχαίο ατύχημα Καραολή Δημητρίου με Παπάγου;

Περιμένουμε να γίνει σοβαρό τροχαίο ατύχημα Καραολή Δημητρίου με Παπάγου;

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

Χαλασμένα επί 17 ημέρες παραμένουν τα φανάρια στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου με Παπάγου, σε μια από τις κεντρικότερες διασταυρώσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Οκτωβρίου 2024, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Πέτρος Μεσθανέας ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα pilar του φαναριού και έχει πάει για επισκευή, αλλά δεν προσδιόρισε ούτε στο περίπου τον χρόνο επαναλειτουργίας του φαναριού.

Μέσα στην εβδομάδα που τελειώνει σήμερα, υπήρξε τροχαίο ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο, εξαιτίας της μη λειτουργίας των φαναριών. Το ατύχημα δεν ήταν σοβαρό και είχε μόνο υλικές ζημιές. Αναρωτιέμαι αν η διοίκηση Αλεξανδρίδη περιμένει να γίνει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα για να επισπεύσει την επαναλειτουργία του κεντρικότατου αυτού φαναριού.

Από αυτήν τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, θα πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Εάν χαλάσει δηλαδή το φανάρι στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου – Αριστοτέλους -Τζαβέλα, έχοντας πρόβλημα στο σύστημα pilar, θα επικρατήσει χάος για τόσο πολλές μέρες;

Ανεύθυνη διοίκηση που νομίζει ότι τελειώνει την υποχρέωσή της ενημερώνοντας πως τα φανάρια θα επισκευαστούν, όταν ο ιδιώτης επισκευάσει το σύστημα pilar. Μήπως να πάρω μια σφυρίχτρα και να πάω στη διασταύρωση να ρυθμίζω την κυκλοφορία μέχρι να δεήσει η διοίκηση Αλεξανδρίδη να φτιάξει το φανάρι; Μήπως να ρωτήσω γιατί όλο αυτό το μπουλούκι ήθελε να γίνει διοίκηση του δήμου;

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ