Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Κατάπιε» τη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

«Κατάπιε» τη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε για την υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας στον Εύοσμο, «κατάπιε» στην κυριολεξία την φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τη δική του φιλαρμονική, τη φιλαρμονική που του βγάζει όλες τις υπηρεσίες.

Δεν θα κατηγορήσω αυτήν τη φορά τους δημοσιογράφους του και την άγνοιά τους. Αφού τους κρατάει μετά από όλες τις αστοχίες τους, η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο για οποιαδήποτε αστοχία γράφεται.

Για τον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη λοιπόν χθες στην υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας υπήρχε μόνο η μπάντα του Αγίου Γεωργίου Λάρισας. Καμία αναφορά στη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, καμία φωτογραφία από την παρουσία της.

Απρέπεια ολκής του δημάρχου απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν και εθελοντικά συμμετέχουν στην ανασυγκρότηση της φιλαρμονικής του δήμου μας, ώστε να περηφανεύεται ο ίδιος πως είναι ο δήμαρχος που ανασυγκρότησε την μπάντα.

Δίκαια τα σχόλια μελών της φιλαρμονικής του δήμου μας κάτω από την ανάρτηση του δημάρχου στο facebook. Λογικές οι αντιδράσεις τους σ’ αυτήν την απρέπεια του δημάρχου κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω. Τελικά από τον κύριο Αλεξανδρίδη μπορούμε να τα περιμένουμε όλα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ