Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑν ο κύριος Μανδαλιανός ψάχνει σκάνδαλα μπορούμε να του υποδείξουμε ένα μεγάλο

Αν ο κύριος Μανδαλιανός ψάχνει σκάνδαλα μπορούμε να του υποδείξουμε ένα μεγάλο

Αν ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναζητά σκάνδαλα στον δήμο, μπορούμε να του υποδείξουμε ένα μεγάλο σκάνδαλο που θα κάνει πάταγο είτε το πάει στον εισαγγελέα είτε απλά το δημοσιοποιήσει.

Στις 26 Ιουνίου του 2012 υπήρξε εισήγηση στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για ανάκληση της ένστασης της Τεχνικής του Υπηρεσίας κατά της απόφασης του Κτηματολογίου να εγγράψει το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) στα ιδιοκτησιακά στοιχεία της Εκκλησίας. Η Οικονομική Επιτροπή υπερψήφισε την εισήγηση.

Στις 17 Ιουλίου 2012 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ακύρωσε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου για την ανάκληση της ένστασης στο Κτηματολόγιο όσον αφορά το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Ο δήμος όμως Κορδελιού Ευόσμου έκανε «γαργάρα» την ακύρωση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης και δεν διεκδίκησε την κυριότητα του ΘΕΠΑΝ. Ο δήμος δεν διεκδίκησε, όπως επέβαλε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ένα ακίνητο αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι ανήκει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τίτλο ιδιοκτησίας! Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο!!

Αν ο κύριος Μανδαλιανός λοιπόν αναζητά σκάνδαλα, μπορεί να ζητήσει από την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου να του δώσει τα ονόματα των μελών εκείνης της Οικονομικής Επιτροπής, που ψήφισαν την ανάκληση της ένστασης της Τεχνικής Υπηρεσίας και κατόπιν δεν εφάρμοσαν την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Αφού τα πάρει, μπορεί είτε να τα πάει στον εισαγγελέα είτε απλά να τα δημοσιοποιήσει.

Αν τα ονόματα είναι βαριά και δεν μπορεί να τα κουβαλήσει μόνος του ο κύριος Μανδαλιανός, μπορεί να πάρει μαζί του την κυρία Γαβαλά για να τον βοηθήσει.

Σ.

Τα απίστευτα της γνωμοδότησης παραίτησης του δήμου από την ιδιοκτησία του ΘΕΠΑΝ
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ