Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣενάριο του Σεφερλή η ανακοίνωση Αλεξανδρίδη για την ανεξαρτητοποίηση Βόγγαλη

Σενάριο του Σεφερλή η ανακοίνωση Αλεξανδρίδη για την ανεξαρτητοποίηση Βόγγαλη

Του Γιάννη Καμαρινού

Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί, 15 Οκτωβρίου 2024, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, θα μπορούσε να είναι σενάριο του Μάρκου Σεφερλή. Προφανώς ο δήμαρχος και ο στρατός των δημοσιογράφων του μπορεί να μην κάνουν για δήμαρχος και δημοσιογράφοι, αλλά κάνουν για σεναριογράφοι του Μάρκου Σεφερλή.

Η ανακοίνωση ξεκινά με τίτλο που έχει δύο ξεκαρδιστικές κωμικές ατάκες. Η μία είναι περί του κλίματος απόλυτης ομοψυχίας που επικρατεί στη διοίκηση. Δηλαδή για απόλυτη ομοψυχία μετά από την ανεξαρτητοποίηση του κυρίου Βόγγαλη και μετά τα όσα έγραψε στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, μόνο αυτός ο δήμαρχος και αυτοί οι δημοσιογράφοι θα μπορούσαν να γράψουν. Δηλαδή εάν αυτό που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, αυτοί το ονομάζουν απόλυτη ομοψυχία τότε ή πρόβλημα έχουν τα Ελληνικά τους ή πρόβλημα έχει η αντίληψή τους για την κατάσταση ή μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Η δεύτερη ξεκαρδιστική ατάκα αφορά τη συνέχιση του έργου της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Προφανώς εννοούν ότι το έργο που θα συνεχίσουν είναι το τίποτα, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, δεν έχουν σχεδιάσει απολύτως τίποτα και συνεχίζουν να σκορπούν λόγια και υποσχέσεις.

Παρακάτω ο στρατός των δημοσιογράφων του κυρίου Αλεξανδρίδη, μιλάει στο όνομα του δημάρχου, αλλά και όλων των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης! Θυμήθηκαν τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης αυτοί που, προφανώς κατ’ εντολή του δημάρχου, δεν γράφουν ούτε τα ονόματα των αντιδημάρχων στις ανακοινώσεις και στα δελτία τύπου του δήμου.

Σημείο της ανακοίνωσης που θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποίηση για να μην το διαβάσει κάποιος απότομα και πεθάνει από τα γέλια, είναι εκεί που γράφει περί διεκδικήσεων από την κεντρική εξουσία. Μέχρι τώρα από τα σούρτα φέρτα του κυρίου Αλεξανδρίδη στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μαξίμου, το μόνο που είδαμε είναι φωτογραφίες και τίποτα άλλο.

Στα όσα φοβερά και τρομερά καταλογίζει ο Βασίλης Βόγγαλης στον δήμαρχο, ο στρατός των δημοσιογράφων του δημάρχου απαντά με διάφορες γελοιότητες περί θεμιτών και σεβαστών διαφορετικών απόψεων, νομίζοντας προφανώς πως το αφεντικό τους είναι Μητροπολίτης και οι ίδιοι είναι εκπρόσωποι Ιεράς Μητροπόλεως. Λίγο έλλειψε να γράψουν στην ανακοίνωση και «ειρήνη υμίν»!

Ακόμα και να μην αναζητήσουν ο δήμαρχος και ο στρατός των δημοσιογράφων του τον Μάρκο Σεφερλή, είναι σίγουρο πως θα τους βρει εκείνος. Τέτοιο θριαμβικό κλείσιμο σε επιθεώρηση ούτε εκείνος δεν θα μπορούσε να κάνει, αφού η ανακοίνωση γράφει ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» και ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ευχαριστούν τον Βασίλη Βόγγαλη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε από τη θέση του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της αυτοδιοικητικής του πορείας αλλά και σε ό,τι άλλο επιλέξει στη ζωή του.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης για να μην απαντήσει στα όσα σοβαρά του καταλογίζει ο Βασίλης Βόγγαλης, κρύβεται πίσω από τους δημοτικούς συμβούλους. Αλήθεια, ο κύριος Αλεξανδρίδης ρώτησε τους δημοτικούς του συμβούλους για να εκδώσει αυτήν την κωμική ανακοίνωση;

Σαρρηγιαννίδης για διοίκηση Αλεξανδρίδη: Θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο
Ποιοι και με ποιον σκοπό διοικούν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ