Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιοι και με ποιον σκοπό διοικούν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Ποιοι και με ποιον σκοπό διοικούν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Του Στέργιου Στεργιάδη

Μεταξύ των σοβαρών καταγγελιών του Βασίλη Βόγγαλη, Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, που ανεξαρτητοποιήθηκε, υπάρχει μια σοβαρότατη καταγγελία ότι τον δήμο δεν τον διοικούν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, αλλά κάποιοι που δεν έχουν θεσμικό ρόλο.

Γράφει συγκεκριμένα ο κύριος Βόγγαλης τα εξής:

«Μετά από σχεδόν δέκα (10) μήνες στη διοίκηση του Δήμου, καθημερινά διαπιστώνω με θλίψη ότι, ο Δήμαρχος θεωρεί ότι, οι πολίτες του Δήμου δεν του παραχώρησαν την ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου, αλλά τους τίτλους ιδιοκτησίας του Δήμου. Πως αλλιώς εξηγείται ότι, τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Αντιδημάρχους που ο ίδιος ο Δήμαρχος όρισε, τους αντιμετωπίζει ως υπαλλήλους του και όχι ως συνεργάτες του; Αντίθετα θεωρεί συνεργάτες του κάποιους που δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο. Με ποιό δικαίωμα αυτούς, τους επιτρέπει να περιφέρονται στις υπηρεσίες και να μιλούν με εργαζόμενους για ζητήματα που άπτονται των υπηρεσιών χωρίς να κατέχουν κάποιο θεσμικό ρόλο; πως γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να γνωρίζουνε τις αποφάσεις του Δημάρχου για επικείμενες ενέργειες που λαμβάνουν χώρα και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να μη γνωρίζουμε τίποτε και να ενημερωνόμαστε από τα sites; από την αρχή της θητείας καμία ενημέρωση δεν είχαμε, ούτε ποτέ ήμασταν συμμέτοχοι στη λήψη οποιοσδήποτε απόφασης».

Το ερώτημα που προκύπτει, από αυτά που γράφει ο κύριος Βόγγαλης, είναι ποιοι και με ποιον σκοπό διοικούν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου; Τι σόι «αυλή» είναι αυτή που μάζεψε γύρω του ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης; Πώς γίνεται από τη μια δήθεν να εξεγείρεται ο δήμαρχος για τις ελλείψεις υπαλληλικού προσωπικού και από την άλλη να προσλαμβάνει συνεργάτες που δεν μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό στην κάλυψη αυτών των κενών;

Η συγκεκριμένη καταγγελία του κυρίου Βόγγαλη είναι πολύ σοβαρή και γίνεται πολύ αστείος όποιος απαντάει σ’ αυτήν ευχόμενος στον κύριο Βόγγαλη καλή επιτυχία στη συνέχεια της αυτοδιοικητικής του πορείας αλλά και σε ό,τι άλλο επιλέξει στη ζωή του.

Να αφήσει λοιπόν τις αστειότητες ο κύριος Αλεξανδρίδης και να απαντήσει ποιος διοικεί αυτόν τον δήμο και με ποιον σκοπό. Γιατί εάν είναι αβάσιμα αυτά που είπε ο κύριος Βόγγαλης, θα τον είχε καταγγείλει ο κύριος δήμαρχος, κάτι όμως που δεν έκανε.

Ποιος λοιπόν διοικεί αυτόν τον δήμο κύριε Αλεξανδρίδη και με ποιον σκοπό;

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σενάριο του Σεφερλή η ανακοίνωση Αλεξανδρίδη για την ανεξαρτητοποίηση Βόγγαλη
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ