Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαραμύθια της διοίκησης Αλεξανδρίδη και για την Εικόνα της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας

Παραμύθια της διοίκησης Αλεξανδρίδη και για την Εικόνα της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας

Του Στέργιου Στεργιάδη

Δεν έφταναν τα παραμύθια του στρατού των δημοσιογράφων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για όλα τα υπόλοιπα, αλλά έγραψαν κι ένα παραμύθι περί πρώτης εξόδου της Εικόνας της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας από το μοναστήρι, προκειμένου να κομιστεί στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο.

Ένας Θεός ξέρει για ποιο λόγο έγραψαν τέτοιο πράγμα, αφού εύκολα ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει στο διαδίκτυο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εικόνα εξέρχεται από το μοναστήρι.

Μάλλον τους σπρώχνει η ανάγκη να γράψουν πως κάτι γίνεται για πρώτη φορά στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου επί ηγεμονίας του αφεντικού τους κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει ούτε ότι θα ανακαλυφθεί η αλήθεια και θα γίνουν περίγελος της κοινωνίας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσουν τον δήμαρχο που τους προσέλαβε στη δούλεψή του.

Το πρόβλημα είναι ότι και ο ίδιος ο δήμαρχος δεν νοιάζεται για τις ανακρίβειες που γράφουν οι δημοσιογράφοι του και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου που γίνονται περίγελος και μαζί τους κάνουν περίγελο και τον ίδιο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ακούγεται το όνομά του σε γεγονότα, τα οποία παρουσιάζονται ως ιστορικά.

Δυστυχώς φαίνεται πως κατά τη θητεία του κυρίου Αλεξανδρίδη στη θέση του δημάρχου μπορεί να μην γίνουν έργα, αλλά θα γραφτούν αμέτρητοι τόμοι παραμυθιών από τον στρατό των δημοσιογράφων του.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ