Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕίναι κατεπείγον θέμα ενός Δημοτικού Συμβουλίου η λειτουργία ενός φαναριού;

Είναι κατεπείγον θέμα ενός Δημοτικού Συμβουλίου η λειτουργία ενός φαναριού;

Γίνεται πολύς λόγος για το ποιος υπερψήφισε ή καταψήφισε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 9ης Οκτωβρίου 2024, να συζητηθεί ως κατεπείγον έκτακτο θέμα τα χαλασμένα φανάρια στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου με Παπάγου.

Είναι κατεπείγον τα φανάρια της συγκεκριμένης κεντρικής διασταύρωσης του Ευόσμου να φτιαχτούν. Δεν ήταν κατεπείγον να συζητηθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Δηλαδή εάν δεν συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, η κυρία Μανούκα, που έθεσε το θέμα, δεν θα το έθετε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και στην αρμόδια Υπηρεσία του δήμου; Τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου περίμενε η κυρία Μανούκα για να ρωτήσει και να ενημερωθεί για το φανάρι;

Εάν η κυρία Μανούκα ρώτησε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τον κύριο Πέτρο Μεσθανέα, ή την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου και δεν έλαβε απαντήσεις, φυσικά θα έπρεπε να θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και αυτό φαίνεται από τη συζήτηση του θέματος.

Με το δίκιο του ο κύριος Χρήστος Αντίνου, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανούκα, δεν ψήφισε το κατεπείγον του θέματος. Το ότι το θέμα δεν ήταν κατεπείγον συμπεραίνεται και από το γεγονός ότι η παράταξη Μανούκα δεν προέβη σε κανένα μέτρο κατά του δημοτικού της συμβούλου, επειδή εκείνος δεν ψήφισε την πρόταση της επικεφαλής της παράταξής του.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ