Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μνημείο των εκτελεσμένων από τους Γερμανούς συντηρεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Το μνημείο των εκτελεσμένων από τους Γερμανούς συντηρεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε εργασίες αποκατάστασης φθορών, καλλωπισμό και πλύσιμο του μνημείου των 157 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές το 1941 και των 119 εκτελεσμένων γυναικόπαιδων από τους Γερμανούς κατακτητές στις 23 και 24 Απριλίου 1944.

Μετά το πλύσιμο των αγαλμάτων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ήρθε και ο καλλωπισμός και το πλύσιμο του μνημείου των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές, προκειμένου αυτό να είναι έτοιμο για το ετήσιο μνημόσυνο που θα τελεσθεί στις 20 Οκτωβρίου.

Μπράβο στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για την αποκατάσταση των φθορών, τον καλλωπισμό και το πλύσιμο του μνημείου των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές.

Β. Τριαντ.

ΥΓ1. Φυσικά το μνημείο δεν βρίσκεται στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αλλά καθώς έρχονται μπροστά σου οι φωτογραφίες από το πλύσιμο του μνημείου, τις οποίες ανήρτησε ο πρόεδρος του χωριού στο οποίο βρίσκεται το μνημείο, δεν μπορείς να μην κάνεις τον συνειρμό με το πλύσιμο των αγαλμάτων που γίνεται στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

ΥΓ2. Ελπίζουμε ότι ο πρόεδρος του Μεσόβουνου δεν προβάλει τη συντήρηση και το πλύσιμο του μνημείου, επειδή δεν έχει να προβάλει τίποτα άλλο, γιατί στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου αυτό γίνεται. Βέβαια όταν φτάνεις να προβάλεις το αυτονόητο, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχεις να προβάλεις τίποτα άλλο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ