Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓέννησε ο καφέ φάκελος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Γέννησε ο καφέ φάκελος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, με τον βουλευτή κύριο Στράτο Σιμόπουλο, δεν εμφανίστηκε με τον γνωστό λεπτό ξεβαμμένο καφέ φάκελο, τον οποίον ο δήμαρχος περιέφερε σε όλες του τις συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.

Μέσα στον λεπτό καφέ φάκελο ο δήμαρχος, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, είχε τα αιτήματα της διοίκησής του προς την πολιτεία για την ανάπτυξη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Μέχρι τώρα δεν είδαμε να γίνεται απολύτως τίποτα στον δήμο, ούτε και είδαμε να σχεδιάζεται κάτι.

Στη συνάντηση με τον κύριο Σιμόπουλο, ο δήμαρχος εμφανίστηκε με χοντρό μαύρο φάκελο. Είναι προφανές ότι ο λεπτός καφέ φάκελος του κυρίου Αλεξανδρίδη γέννησε έναν χοντρό μαύρο φάκελο και τον γέννησε μαύρο για να γίνει αντιληπτό σε όλους μας πως ο φάκελος μεγάλωσε.

Προφανώς στον καφέ φάκελο δεν χωρούσαν πλέον τα αιτήματα του κυρίου Αλεξανδρίδη κι έτσι ο καφέ φάκελος γέννησε έναν μαύρο φάκελο, προκειμένου να χωράνε τα αιτήματα του δημάρχου. Προφανώς χρειαζόταν ένας χοντρός φάκελος για να χωρέσει το νέο μεγάλο project για το στρατόπεδο Παπακυριαζή, το οποίο διαφημίζει τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος και χαρίζει πολύ γέλιο.

Μακάρι έστω κάποια από τα παραμύθια του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη να γίνουν πραγματικότητα, αλλά το μόνο που γίνεται μέχρι τώρα είναι να λέει ο δήμαρχος συνεχώς μεγάλα λόγια και όσο δεν κάνει καθόλου έργα να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τα λόγια του.

Ο άνθρωπος που δεν κατάφερε να λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και να διανοίξει την οδό Ιπποδρομίου στο τέλος του πρώτου εξαμήνου της θητείας του, όπως είχε δεσμευτεί, ο άνθρωπος που δεν κατάφερε απολύτως τίποτα μέχρι τώρα όσον αφορά την εξεύρεση λύσης για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, αυτός ο ίδιος άνθρωπος προβάλει μεγάλα projects, προκειμένου να κοροϊδέψει για μία ακόμα φορά τους δημότες.

Βλέπω μερικούς μήνες αργότερα να γεννάει ο μαύρος φάκελος ένα μεγαλύτερο φάκελο άλλου χρώματος, προκειμένου να χωρέσει τα νέα παραμύθια που θα γεννήσει η φαντασία του δημάρχου και του στρατού των δημοσιογράφων του. Βλέπω σε κανέναν χρόνο τον κύριο δήμαρχο να περιφέρεται με χαρτοφύλακα, σε δυο χρόνια με ένα ντουλάπι παραμάσχαλα και σε τρία χρόνια με μία ντουλάπα στην πλάτη. Πριν τις επόμενες εκλογές ίσως να τον συνοδεύει τριαξονικό, στο οποίο θα έχει φορτωμένα τα παραμύθια του.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ