Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑλλαγή αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Αλλαγή αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Του Στέργιου Στεργιάδη

Καθήκοντα Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Κορδελιού Ευόσμου στη θέση του κύριου Νίκου Κουγιουμτζή ανέλαβε ο κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας.

Η παραπάνω αλλαγή δεν ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, δεν γράφτηκε πουθενά, αλλά αυτό συμπεραίνουμε καθώς βλέπουμε να ανακοινώνει ο κύριος Ξενιτόπουλος πράγματα που είναι της αρμοδιότητας του κυρίου Κουγιουμτζή.

Ο κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Πρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τη διεξαγωγή street food festival στο ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Αντιθέτως, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κύριος Νίκος Κουγιουμτζής, δεν έγραψε τίποτα τέτοιο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, όπως τίποτα τέτοιο δεν έχει γραφτεί στα Μέσα Επικοινωνίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Τι δουλειά και τι αρμοδιότητα είχε ο κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος να ανακοινώσει τη διεξαγωγή street food festival; Ακόμα και αν ετοιμάζεται για αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, αφού κάποιοι ήδη τον αποκαλούν αντιδήμαρχο, προς το παρόν δεν είναι και δεν είχε καμία αρμοδιότητα να κάνει κάτι τέτοιο.

Προφανώς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε ο κύριος Ξενιτόπουλος παρέκαμψε τον κύριο Κουγιουμτζή είτε ο κύριος Κουγιουμτζής δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου street food festival. Και η μία και η άλλη περίπτωση δημιουργούν μεγάλα ερωτηματικά.

Τα μεγάλα ερωτηματικά γίνονται ακόμα μεγαλύτερα αν σκεφτεί κανείς ότι στη διεξαγωγή αυτού του street food festival, που ανακοίνωσε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος, δεν συμμετέχει ούτε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού, αφού κι εκείνος δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, ούτε και αναφέρεται πουθενά.

Θαυμάσια λοιπόν. Ο κύριος Ξενιτόπουλος ανακοίνωσε ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας street food festival, στο οποίο δεν θα συμμετέχουν ούτε η Αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ούτε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού.

Αλήθεια, η αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, κυρία Μένια Καλού, είναι ενημερωμένη για το street food festival του κυρίου Ξενιτόπουλου; Φυσικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν είναι ενημερωμένος ο δήμαρχος. Είναι σίγουρα ενημερωμένος, αφού χωρίς τη δική του έγκριση δεν κάνει τίποτα ο κύριος Ξενιτόπουλος.

Πάντως ο κύριος Ξενιτόπουλος κάνει για αντιδήμαρχος του κυρίου Αλεξανδρίδη και συγκεκριμένα κάνει για αντιδήμαρχος Photoshop. Θα φτιάχνει ο κύριος Ξενιτόπουλος έργα στο Photoshop και θα βάζει τον εαυτό του και τον δήμαρχο να τα εγκαινιάζουν. Για μια τέτοια αντιδημαρχία κάνει ο κύριος Ξενιτόπουλος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Street Food Festival Κορδελιού Ευόσμου.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ