Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα αγάλματα θα καθαρίσουν και στην Υπηρεσία Οικοδόμων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Τα αγάλματα θα καθαρίσουν και στην Υπηρεσία Οικοδόμων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

Είκοσι περίπου μέρες πέρασαν από τότε που γράψαμε για την απαράδεκτη κατάσταση στο εργοτάξιο Καθαριότητας και Οικοδόμων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και η διοίκηση Αλεξανδρίδη δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση. Τα χάλια συνεχίζουν να είναι τα ίδια.

Ίσως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, περιμένει από τα αγάλματα του δήμου, στο πλύσιμο των οποίων επιδίδεται μανιωδώς εντεταλμένος δημοτικός του σύμβουλος, να πάνε εκείνα, αφού πάρουν το μπάνιο τους, και να βάλουν τάξη στην απαράδεκτη κατάσταση στο εργοτάξιο Καθαριότητας και Οικοδόμων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Φυσικά οι συνδικαλισταράδες, κύριοι Βόγγαλης και Ζησάκος, που, πριν λιγότερο από ένα χρόνο, για τέτοιες καταστάσεις δημιουργούσαν σεισμό με τις διαμαρτυρίες τους, τώρα συνεχίζουν να κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν ακούνε.

Ίσως και οι κύριοι Βόγγαλης και Ζησάκος να περιμένουν να δημιουργήσουν σεισμό τα μπανιαρισμένα αγάλματα και εκείνα να πάνε στον εισαγγελέα και να κάνουν καταγγελία.

Ντρέπεται και η ντροπή με όλους αυτούς που τάραξαν στην καταγγελία τον δήμο τόσα χρόνια και τώρα ούτε βλέπουν, ούτε ακούνε, γιατί έγιναν της «κυβερνήσεως», που λέει και ο Ζήκος στην ταινία «Της κακομοίρας».

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

Τα αγάλματα θα πλύνουν τους κάδους απορριμμάτων στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ