Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεχίζονται τα παραμύθια του δημάρχου περί της τάξης στην πλατεία Ευόσμου

Συνεχίζονται τα παραμύθια του δημάρχου περί της τάξης στην πλατεία Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024, ο δήμαρχος, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αναφέρθηκε στην τάξη που πρέπει να μπει στα τραπεζοκαθίσματα της κεντρική πλατείας Ευόσμου, χωρίς αυτό να είναι θέμα της συνεδρίασης.

Ο δήμαρχος μάλιστα ανακοίνωσε πως θα συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο με το συγκεκριμένο θέμα την αμέσως επόμενη εβδομάδα, δηλαδή την εβδομάδα που πέρασε.

Φυσικά ο δήμαρχος δεν συγκάλεσε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί όλα αυτά που λέει περί της τάξης που θέλει να βάλει στην κεντρική πλατεία Ευόσμου είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

Ήρθε με φόρα ο κύριος Αλεξανδρίδης, σε παλαιότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μας κουνήσει το δάχτυλο και να μας πει ότι ανακάλυψε ένα δεύτερο παρκάκι μέσα στην πλατεία, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε και το οποίο το εκμεταλλεύεται συγκεκριμένο μαγαζί.

Αφού έκανε μια τόσο σημαντική ανακάλυψη, την οποία δεν έκαναν όλοι οι προηγούμενοι είτε εκούσια είτε ακούσια, δεν χρειάζεται να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρει μέτρα.

Αφού ανακάλυψε παρκάκι στην πλατεία Ευόσμου, δεν χρειάζεται να ρωτήσει κάτι την αντιπολίτευση, ούτε χρειάζεται τη συγκατάθεσή της στην οποιαδήποτε ενέργειά του. Ας στείλει τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας να μαζέψει από εκεί τα τραπεζοκαθίσματα και τον αντιδήμαρχο Πρασίνου να διαμορφώσει το σημείο ως πάρκο, αφού είναι πάρκο. Δεν χρειάζεται ο κύριος δήμαρχος να χρονοτριβεί με συνεδριάσεις.

Δεν πρόκειται να κάνει όμως τίποτα, γιατί δεν θέλει να βάλει καμία τάξη στην πλατεία. Αυτά τα λέει για να τα ακούνε οι πολίτες, που θέλουν να τα ακούσουν. Ο κύριος Αλεξανδρίδης θα βάλει τόση τάξη στην πλατεία Ευόσμου, όσο θα κάνει και όλα τα υπόλοιπα που έταξε και συνεχίζει να τάζει ότι θα κάνει.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ