Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν διέθεσε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου όχημα για να παραλάβει φάρμακα

Δεν διέθεσε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου όχημα για να παραλάβει φάρμακα

Φαρμακοποιός απευθύνθηκε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για να ζητήσει να πάει κάποιο όχημα του δήμου να παραλάβει φάρμακα, τα οποία ήθελε να δωρίσει ο φαρμακοποιός.

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως δεν υπήρχε διαθέσιμο όχημα για να παραλάβει τη χορηγία του κι έτσι ο φαρμακοποιός μετέφερε τα φάρμακα με δικό του όχημα.

Θα μπορούσε τα φάρμακα να τα παραλάβει κάποιο από τα αυτοκίνητα του δήμου, που κινούνται μεταφέροντας αντιδημάρχους ή και εντεταλμένους συμβούλους και μάλιστα ορισμένες φορές με οδηγούς.

Έχουν όμως οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι σπουδαίες δουλειές να κάνουν κι έτσι δεν προλάβαιναν τα αυτοκίνητα να παραλάβουν τα φάρμακα. Δεν κατάφερε ο φαρμακοποιός να διακόψει το σπουδαίο έργο που επιτελούν τα αυτοκίνητα του δήμου, μεταφέροντας στελέχη της διοίκησης σε σπουδαίες δουλειές.

Ίσως ο φαρμακοποιός θα έπρεπε να σκεφτεί εξαρχής να μεταφέρει ο ίδιος τα φάρμακα που χορήγησε στο Κοινωνικό Φαρμακείο, ώστε να μην μπει τροχοπέδη στην προσπάθεια της διοίκησης Αλεξανδρίδη να κάνει τον δήμο Πρωταγωνιστή. Ίσως ο φαρμακοποιός θα πρέπει να τεθεί στη διάθεση του Κοινωνικού Φαρμακείου, ώστε να τον καλούν να κουβαλήσει φάρμακα που θα δωρίσουν και άλλοι συνάδελφοί του στο Κοινωνικό Φαρμακείο, προκειμένου τα στελέχη της διοίκησης να επικεντρωθούν στην προσπάθεια να κάνουν Πρωταγωνιστή τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ας βάλει και ο φαρμακοποιός το λιθαράκι του για να γίνει ο δήμος Πρωταγωνιστής.

Λ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ