Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ οδός Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό να γίνει αυτό που είναι!

Η οδός Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό να γίνει αυτό που είναι!

«Και ταυτόχρονα, με σωστή αστυνόμευση, αυτός ο δρόμος να γίνει αυτό που είναι, ένας πάρα πολύ όμορφος δρόμος».

Τα παραπάνω είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, μιλώντας στη Βεργίνα τηλεόραση για τις ενστάσεις του όσον αφορά τα πασαλάκια στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Αφού η οδός Ανδρέα Παπανδρέου πρέπει να γίνει αυτό που είναι, δηλαδή ένας πάρα πολύ όμορφος δρόμος, δηλαδή ήδη είναι αυτό που πρέπει να γίνει, τότε γιατί πρέπει να γίνει αυτό που είναι;

Άμα η οδός Ανδρέα Παπανδρέου είναι αυτό που πρέπει να γίνει, γιατί να παιδεύεται ο καλός δήμαρχος να την κάνει αυτό που ήδη είναι; Τι σόι γρίφος είναι αυτός;

Άγνωστο τι θέλει να πει ο ποιητής/δήμαρχος ή ο δήμαρχος/ποιητής! Περίεργο χειρισμό της Ελληνικής γλώσσας τους μαθαίνουν εκεί στο Πολυτεχνείο. Ίσως να θέλει να πει πως ναι μεν η οδός Ανδρέα Παπανδρέου είναι πάρα πολύ όμορφη, αλλά θα την κάνει ακόμα πιο όμορφη, μετατρέποντάς την σε πράσινη, προκειμένου να καλπάζουν σ’ αυτήν πράσινα άλογα και να εκδίδονται πράσινα εισιτήρια στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας.

Να μην ξεχάσουμε και τον flyover που πρότεινε για την οδό Ανδρέα Παπανδρέου ο Γιάννης Καμαρινός. Και αυτός πράσινος πρέπει να είναι, για να ταιριάζει με όλη την υπόλοιπη Ανδρέα Παπανδρέου και για να ξεχωρίζει από τον άλλον flyover.

Θεόφραστος Ασκλήπης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ