Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥFlyover στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου θα κατασκευάσει ο κύριος Αλεξανδρίδης…

Flyover στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου θα κατασκευάσει ο κύριος Αλεξανδρίδης…

Του Γιάννη Καμαρινού

Αφού ο κύριος Αλεξανδρίδης διαφωνεί με τα πασαλάκια στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, προς τι όλη αυτή η συζήτηση; Ποιον νομίζει ότι δουλεύει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Δεν ξέρω εάν είναι σωστό να τοποθετηθούν πασαλάκια ή όχι στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Νομίζω ότι πλέον ζούμε στο έτος 2024 και αυτές τις μελέτες τις κάνουν συγκοινωνιολόγοι και το αρμόδιο τμήμα του πανεπιστημίου. Γιατί πρέπει να συζητάμε για κάτι το οποίο πλέον είναι επιστημονικό αντικείμενο και όχι δουλειά του ποδαριού;

Γιατί απλά έχουμε δήμαρχο τον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ο οποίος μάλλον θυμάται το πανεπιστήμιο μόνο όταν είναι να διαφημίσει πως και ο ίδιος είναι φοιτητής.

Ας αφήσει τα πασαλάκια ο κύριος Αλεξανδρίδης στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και ας κοιτάξει να ανοίξει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, το οποίο είχε υποσχεθεί πως θα το λειτουργήσει μέχρι το τέλος του Ιουνίου που μας πέρασε, αλλά από τότε πέρασαν ήδη τρεις μήνες και το πάρκινγκ δεν έχει λειτουργήσει.

Εάν λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ και το πρόβλημα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου συνεχίζεται, ας αναθέσει σε επιστημονικό συνεργάτη ή σε επιστημονικό φορέα την εκπόνηση μελέτης για την επίλυση του προβλήματος.

Όσο για τις άλλες εξυπνάδες που είπε σε συνέντευξή του σχετικά με το ότι δεν πρέπει να περνούν από την Ανδρέα Παπανδρέου τα οχήματα που θέλουν να κινηθούν από την περιφερειακή οδό προς την οδό Μοναστηρίου, θα του πρότεινα να κάνει flyover στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Είναι μια καλή και λογική πρόταση και είναι τόσο καλή και τόσο λογική όσο είναι η δική του πρόταση να μην περνάνε από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου τα οχήματα που θέλουν να κινηθούν από την περιφερειακή οδό προς την οδό Μοναστηρίου. Άλλωστε τι είναι για τον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη να πει ότι θα κάνει κι έναν flyover πάνω από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό; Τόσα και τόσα έχει πει.

Να είχαμε να λέγαμε με τον δήμαρχο που μπλέξαμε. Λόγια του αέρα για να κάνει εντύπωση με τα λόγια, αφού δεν μπορεί να κάνει εντύπωση με τα έργα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ