Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρωταγωνιστής στις πονηράδες ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Πρωταγωνιστής στις πονηράδες ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Δεν αλλάζει όνομα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου παρά τα παραμύθια που διακινούνται

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν αλλάζει όνομα και σήμα προς το παρόν, με βάση αυτά που είπε ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024.

Βέβαια ο δήμαρχος μπουρδούκλωσε τόσο τα λόγια του, που δεν μπορούσα να καταλάβω εάν αυτά είναι τα ελληνικά του ή αν το πάει κάπου αλλού. Όταν είδα να έχει κατακλείσει το διαδίκτυο ένα δημοσίευμα με τίτλο περί σίγουρης αλλαγής του ονόματος του δήμου, κατάλαβα γιατί δημιούργησε όλο το μπουρδούκλωμα ο κύριος Αλεξανδρίδης. Και αυτά που ανέφερε όμως το δημοσίευμα έρχονταν σε σύγκρουση με τον ίδιο του τον τίτλο.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν είπε τίποτα που να δημιουργεί καμία σιγουριά στην αλλαγή του ονόματος του δήμου, την οποία έχει αιτηθεί με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου.

Τίποτα από όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024 δεν δικαιολογεί δημοσιεύματα με τίτλους περί αλλαγής του ονόματος του δήμου. Διαδόσεις, φήμες και δημοσιεύματα, που δημιουργούν σιγουριά για την αλλαγή του ονόματος του δήμου, απλά εμπαίζουν τους δημότες Κορδελιού Ευόσμου και δημιουργούν λάθος εντυπώσεις.

Ο δήμαρχος όχι μόνο δεν μίλησε για σίγουρη αλλαγή του ονόματος του δήμου, όχι μόνο δεν μίλησε για μεγάλες πιθανότητες αλλαγής του ονόματος του δήμου, αλλά μιλώντας για το σήμα του δήμου είπε πως πρέπει πρώτα να δούμε αν θα μας επιτρέψουν ή δεν θα μας επιτρέψουν την αλλαγή ονόματος και μετά θα δούμε το σήμα του δήμου.

Αν επιτρέψουν το υπουργείο λοιπόν και η αρμόδια επιτροπή, που ασχολείται με τα ονόματα, την αλλαγή ονόματος του δήμου, θα μπει το Δημοτικό Συμβούλιο στη διαδικασία να συζητήσει πώς θα διαμορφωθεί το όνομα του δήμου, αν δηλαδή το όνομα του δήμου θα είναι Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου ή Ελευθερίου Ευόσμου Κορδελιού ή Κορδελιού Ελευθερίου Ευόσμου ή Κορδελιού Ευόσμου Ελευθερίου ή Ευόσμου Ελευθερίου Κορδελιού ή Ευόσμου Κορδελιού Ελευθερίου.

Αν δεν επιτρέψει η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου την αλλαγή ονόματος του δήμου, δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση, οπότε όσα ακούγονται και διαδίδονται δεν έχουν καμία βάση. Ακούγονται μόνο και μόνο για να κερδίσει χρόνο ο δήμαρχος και να αναδειχθεί πρωταγωνιστής στις πονηράδες.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ