Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα 570.000 ευρώ θα μπορούσε να τα αναζητήσει η κυρία Γαβαλά

Τα 570.000 ευρώ θα μπορούσε να τα αναζητήσει η κυρία Γαβαλά

Του Γιάννη Καμαρινού

Τα 570.000 ευρώ, που χρωστάει στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα μπορούσε να τα αναζητήσει η κυρία Μαρία Γαβαλά ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

Η κυρία Γαβαλά θα μπορούσε βέβαια να διεκδικήσει, ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, και την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, αλλά προτίμησε να πανηγυρίζει για τα ψίχουλα που θα δίνονταν για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου και που τελικά δεν δόθηκαν.

Η κυρία Γαβαλά θα μπορούσε, ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, να είχε συνάψει τη συμφωνία με τον Δήμο Παύλου Μελά για διαδημοτική χρήση του κολυμβητηρίου που βρίσκεται στην οδό Ιθάκης και για το οποίο όλο βρισκόταν σε συνομιλίες, αλλά τελείωσε η θητεία της και ούτε που μας ενημέρωσε για την κατάληξη αυτών των συνομιλιών.

Αφού η κυρία Γαβαλά δεν ασχολήθηκε, ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, με όλα αυτά τα σημαντικά, με τα οποία έπρεπε να ασχοληθεί, και αφού το μόνο πράγμα που έκανε με ζήλο και χτυπώντας τη γροθιά στο τραπέζι ήταν να προσπαθήσει να μας επιβάλει την καταβολή ενοικίου για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, τώρα ασχολείται με νερά, φυσικά μεταλλικά και ανθρακούχα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ