Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Διαμαντοπούλου και ο Παππάς χειροκρότησαν τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη;

Η Διαμαντοπούλου και ο Παππάς χειροκρότησαν τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη;

Εντάξει… ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ξεκαθάρισε στην κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και στον κύριο Πέτρο Παππά ότι δεν πρόκειται να συζητήσει με τα ΕΛΠΕ, εάν εκείνα δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.

Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και ο κύριος Πέτρος Παππάς άκουσαν το διάγγελμα του δημάρχου, χωρίς να πούνε κουβέντα; Δηλαδή η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κύριος Παππάς πέρασαν από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για να υποστούν το διάγγελμα του κυρίου Αλεξανδρίδη;

Οι παραπάνω ερωτήσεις τίθενται γιατί στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο στρατός των δημοσιογράφων του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, δεν αναφέρεται πουθενά τι είπαν η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κύριος Παππάς.

Κράδαινε μήπως ο δήμαρχος κανέναν χάρακα και η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κύριος Παππάς δεν μίλησαν, επειδή φοβήθηκαν μήπως πούνε κάτι λάθος και τους βάλει τιμωρία ο δάσκαλος στον πίνακα με το ένα πόδι σηκωμένο, αφού πρώτα τους περιποιηθεί με τον χάρακα;

Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο στρατός των δημοσιογράφων του κυρίου Αλεξανδρίδη δεν είναι μια απλή κωμωδία. Είναι φαρσοκωμωδία και μάλιστα η καλύτερη. Είναι «Της κακομοίρας». Γεμάτο μαργαριτάρια.

Έπρεπε στο τέλος του δελτίου τύπου ο στρατός των δημοσιογράφων του δημάρχου να γράψει ότι η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κύριος Παππάς χειροκρότησαν τον δήμαρχο γι’ αυτά που έλεγε και ξέσπασαν σε επευφημίες!!

Κρίτων

Πίεσαν Διαμαντοπούλου και Παππάς τον δήμαρχο να συζητήσει με τα ΕΛΠΕ;
Το Ελευθέριο Κορδελιό δεν είναι περιοχή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Δελτία τύπου 2 σε 1 στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου όπως σαμπουάν και conditioner μαζί
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ