Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕίπανε στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να περιμένει στη σειρά για νέα σχολεία

Είπανε στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να περιμένει στη σειρά για νέα σχολεία

Του Γιάννη Καμαρινού

Με βάση αυτά που είπε ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, στη Βεργίνα Τηλεόραση, η απάντηση, που πήρε από την κυβέρνηση για την ανέγερση νέων σχολικών κτηρίων στον δήμο, ήταν να περιμένει στη σειρά για νέες χρηματοδοτήσεις.

Τελικά όλοι είναι ενημερωμένοι στην κυβέρνηση για το πόσο πολύ χρειάζεται ο δήμος την ανέγερση νέων σχολικών κτηρίων, αλλά για άλλη μια φορά ακούμε ένα προεκλογικό λιοντάρι, σαν τον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, απλά να μας ενημερώνει ότι πρέπει να αναμείνουμε στο ακουστικό μας.

Ήταν που προεκλογικά θα κατάπινε όποιον δεν θα έδινε στον δήμο μας αυτά που όφειλε να δώσει και ήταν που οι προηγούμενοι δεν μπορούσαν και αυτός θα μπορούσε.

Ήταν που, με το καλημέρα της εκλογής του, ο κύριος Αλεξανδρίδης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να φωτογραφηθεί δίπλα στον πρωθυπουργό. Και μόνο από εκείνη τη φωτογραφία θα έπρεπε να είχαμε καταλάβει ότι το μόνο που είναι ικανός να πάρει από τον πρωθυπουργό είναι η άδεια να φωτογραφηθεί μαζί του.

Στη σειρά λοιπόν για μία φορά ακόμα ο δήμος μας, με τις 52 υπόγειες αίθουσες και τα δεκάδες κίμπο, να περιμένει σαν τον ζητιάνο κάποια χρηματοδότηση για την ανέγερση νέου σχολικού κτηρίου και φυσικά, κατά τον κύριο Αλεξανδρίδη, για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν, αφού αυτός ανέλαβε μόλις πριν εννέα μήνες τη διοίκηση του δήμου.

Στη σειρά της αναμονής για σχολικά κτήρια, στη σειρά της αναμονής για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, στη σειρά της αναμονής για τα πάντα και το σίριαλ της παρουσίασης μερεμετιών ως έργων να συνεχίζεται στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ