Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠίεσαν Διαμαντοπούλου και Παππάς τον δήμαρχο να συζητήσει με τα ΕΛΠΕ;

Πίεσαν Διαμαντοπούλου και Παππάς τον δήμαρχο να συζητήσει με τα ΕΛΠΕ;

Το δελτίο τύπου του στρατού των δημοσιογράφων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τίτλο «Λευτέρης Αλεξανδρίδης: “Καμία συζήτηση με τα ΕΛ.ΠΕ., αν πρώτα δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους”», είναι σαν παλιά καλή Ελληνική κωμωδία.

Όσες φορές και να δεις μια παλιά καλή Ελληνική κωμωδία, όλο και κάτι νέο θα παρατηρήσεις, που δεν το είχες προσέξει τις προηγούμενες φορές, και θα ξεκαρδιστείς στα γέλια.

Και το συγκεκριμένο δελτίο τύπου του στρατού των δημοσιογράφων του δημάρχου όσες φορές και να το διαβάσεις, όλο και κάτι νέο θα παρατηρήσεις, που δεν το είχες προσέξει τις προηγούμενες φορές, και θα ξεκαρδιστείς στα γέλια.

Γράφει λοιπόν το δελτίο τύπου πως «Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης ξεκαθάρισε στην κ. Διαμαντοπούλου και στον κ. Παππά ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία συζήτηση με τη διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ., αν πρώτα δεν υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις, τις οποίες εδώ και καιρό έχουν αναλάβει».

Γιατί τους ξεκαθάρισε ο κύριος Αλεξανδρίδης και δεν τους ενημέρωσε ή δεν τους ανέφερε ή έστω δεν τους τόνισε; Πίεσαν η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κύριος Παππάς τον δήμαρχο να συζητήσει με τα ΕΛΠΕ κι εκείνος χρειάστηκε να τους ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κάνει κάτι τέτοιο παρά μόνο αν θα τηρήσουν εκείνα τις δεσμεύσεις τους;

Σίγουρα η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κύριος Παππάς καμία πίεση δεν άσκησαν στον δήμαρχο να συζητήσει με τα ΕΛΠΕ, αλλά επιβλητική λέξη το «ξεκαθάρισμα» (όπως το ξεκαθάρισμα λογαριασμών) κι έτσι ο στρατός των δημοσιογράφων του κυρίου Αλεξανδρίδη σκέφτηκε να κοπανήσει κι ένα «ξεκαθάρισε» κι όποιον πάρει ο χάρος.

Κρίτων

Δελτία τύπου 2 σε 1 στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου όπως σαμπουάν και conditioner μαζί
Το Ελευθέριο Κορδελιό δεν είναι περιοχή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ