Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα μπει τάξη στην πλατεία Ευόσμου ή να μην αδικήσουμε τα μαγαζιά;

Να μπει τάξη στην πλατεία Ευόσμου ή να μην αδικήσουμε τα μαγαζιά;

«Να ξεκαθαρίσουμε λίγο κάτι. Προφανώς και πρέπει να μπει μία τάξη στην πλατεία κι ο δήμος να έχει έσοδα, γιατί εδώ αναπτύσσεται μια οικονομική δραστηριότητα, αλλά να μην αδικούμε και τα μαγαζιά γιατί έχουνε μεγάλο μερίδιο στο ότι ο δήμος μας αναπτύχθηκε, έγινε κέντρο των δυτικών συνοικιών».

Τα παραπάνω είπε ο κύριος Χρήστος Δεμερτζής, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού και πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024.

Τι εννοεί ο κύριος Δεμερτζής; Γιατί η διοίκηση, στην οποία συμμετείχε ο κύριος Δεμερτζής, δεν έβαλε αυτήν τη μία τάξη στην πλατεία που δεν θα αδικούσε τα μαγαζιά; Γιατί η διοίκηση, στην οποία συμμετείχε ο κύριος Δεμερτζής, δεν εφάρμοσε αυτήν την τάξη και με την πίτα ολόκληρη και με τον σκύλο χορτάτο;

Και μόνο που ξεκινάει η συζήτηση για να μπει τάξη στην πλατεία Ευόσμου με παρέμβαση σαν και αυτήν του κυρίου Δεμερτζή, καταλαβαίνει κανείς πως τάξη δεν πρόκειται να μπει.

Όσο για τα όσα είπε ο κύριος Δεμερτζής για τη συμβολή των καταστημάτων της πλατείας στην ανάπτυξη του δήμου μας, δεν θα μας τρελάνει κιόλας. Ε όχι και να αισθάνεται υποχρεωμένος ο δήμος, γιατί κερδίζουν τα καταστήματα που καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο στο κεντρικότερο σημείο του δήμου και κερδίζοντας συμβάλουν στην ανάπτυξη του δήμου. Σιγά να μην τους ανακηρύξουμε και δημοτικούς ευεργέτες.

Η προσπάθεια να μπει τάξη στην πλατεία θα ξεσηκώσει τα μαγαζιά της πλατείας και όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Και τάξη στην πλατεία και να μην αδικήσουμε τα μαγαζιά της πλατείας δεν γίνεται. Αυτά είναι αυταπάτες.

Ή λοιπόν θα μπει τάξη στην πλατεία ή ας ξηλώσουμε από την πλατεία και ότι υπάρχει που εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη. Ας ξηλώσουν και το ηρώο και το σιντριβάνι για να μην εμποδίζουν τους ανθρώπους να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου. Το ηρώο μπορούμε να το βάλουμε στο πάρκο της Ελπίδας που είναι και μεγάλο και το σιντριβάνι μπορούμε να το βάλουμε στο πάρκο της Διαλογής που δεν θα εμποδίζει κανέναν.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ