Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυτυχώς ο κύριος Σίτσας δεν ρώτησε τον ορκωτό λογιστή και για τα...

Ευτυχώς ο κύριος Σίτσας δεν ρώτησε τον ορκωτό λογιστή και για τα δοκάρια

Του Γιάννη Καμαρινού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024 και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση προελέγχου ισολογισμού – Αποτελεσμάτων Χρήσης, έτους 2023 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.), ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κύριος Δημήτρης Σίτσας, ρώτησε τον ορκωτό λογιστή εάν κινδυνεύσουμε, λόγω παραγραφής, να μην πάρουμε 570.000 ευρώ που χρωστάει στον δήμο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ρώτησε τον ορκωτό λογιστή για χρήματα που χρωστάει στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα οποία αφορούν προγράμματα άθλησης που ο δήμος πραγματοποίησε αλλά δεν πληρώθηκε. Τι άλλο θα ακούσουμε από τους αντιδημάρχους της διοίκησης Αλεξανδρίδη και από τον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο, ο οποίος έψαχνε χορηγία για τα δοκάρια του γηπέδου στο στρατόπεδο Παπακυριαζή;

Η ιστορία αυτή των χρημάτων που χρωστάει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πηγαίνει πολύ πίσω στον πρώην Δήμο Ευόσμου με διοίκηση Χατζηβρέττα. Από τότε όλοι οι δήμαρχοι του ενιαίου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου δήλωναν πως πάλευαν να πάρουν τα συγκεκριμένα χρήματα, αλλά τελικά μάλλον πάλευαν στον γάμο του Καραγκιόζη, αφού κανένας δεν κατάφερε να τα πάρει από καμία κυβέρνηση.

Τζάμπα σούρτα φέρτα δημάρχων στην Αθήνα. Το ίδιο ακριβώς με τους προηγούμενους δημάρχους κάνει και ο κύριος Αλεξανδρίδης. Πηγαινοέρχεται στην Αθήνα χωρίς κανένα αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι έδωσε στην αρχή της θητείας του την εντύπωση πως μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου, γιατί έχει άριστες σχέσεις με τους ενοίκους του. Για τις φωτογραφίες μπαινοβγαίνει κι εκεί.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν θα πάρει τίποτα από την κυβέρνηση, αφού από την πρώτη μέρα της θητείας του ως δήμαρχος εμφανίστηκε δεδομένος. Οι υπόλοιποι κυβερνητικοί δήμαρχοι αντιδρούσαν σφοδρά στη συνέχιση κατασκευής του flyover και ο κύριος Αλεξανδρίδης ήταν ο μόνος που εμφανιζόταν θερμός υποστηρικτής της συνέχισης των έργων, λες και είχε ρωτήσει τους κατοίκους του δήμου μας που ταλαιπωρούνται καθημερινά.

Τώρα λοιπόν, που έγινε αντιληπτό ότι αυτά τα 570.000 ευρώ «πέταξαν» και δεν πρόκειται να δοθούν ποτέ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, γιατί από το κεντρικό κράτος το ευρύτερο κράτος δεν παίρνει χρήματα με δικαστικές προσφυγές, εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Σίτσας να ρωτήσει γι’ αυτά τα χρήματα τον ορκωτό λογιστή. Αφού δεν μπορεί ο ίδιος και ο δήμαρχός του να πάρουν τα χρήματα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ρωτά τον ορκωτό λογιστή καλώντας τον να κάνει τον μάντη.

Η κοροϊδία της διοίκησης Αλεξανδρίδη έχει εκτοξευτεί στα ύψη και σ’ αυτήν εκτός από τον δήμαρχο συμμετέχουν αρκετοί αντιδήμαρχοι, μεταξύ αυτών και ο κύριος Δημήτρης Σίτσας. Ευτυχώς ο κύριος Σίτσας είχε βρει τα δοκάρια για το γήπεδο του στρατοπέδου Παπακυριαζή και δεν ρώτησε και γι’ αυτά τον ορκωτό λογιστή.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ