Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣταυρίδης σε Κεραμιδά: Βγάλατε έξω τις καθαρίστριες και αφήσατε αυτόν

Σταυρίδης σε Κεραμιδά: Βγάλατε έξω τις καθαρίστριες και αφήσατε αυτόν

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024, ο Γιώργος Σταυρίδης, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, στηλίτευσε το γεγονός ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση ο πρόεδρος έβγαλε έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τις σχολικές καθαρίστριες και άφησε μέσα άνθρωπο που δεν θα έπρεπε.

Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Σταυρίδης:

«Ένα θέμα για τον κύριο Τσαμπαζλή. Θα μου επιτρέψετε κύριε πρόεδρε, επειδή είχα μια αντιπαράθεση με τον κύριο δήμαρχο. Του επιτρέψατε την προηγούμενη φορά να παραμείνει στην αίθουσα, ενώ βγάλατε έξω τις καθαρίστριες που είχαν την αγωνία να προσληφθούνε. Και τον αφήσατε μέσα. Ευτυχώς, δεν θα επεκταθώ, από εκείνην την ημέρα και μετά ο κύριος έχει εξαφανιστεί. Δεν έχει εμφανιστεί ξανά, αλλά δεν το προχωράω».

Δυστυχώς ο κύριος, στον οποίο αναφέρθηκε ο Γιώργος Σταυρίδης, δεν ήταν ο μοναδικός που παρακολούθησε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς η ιδιότητά του να είναι ανάμεσα σε αυτές που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ορίσει, προκειμένου κάποιος να μπορεί να παραμείνει εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τις συνεδριάσεις.

Δυστυχώς υπάρχει ένας κύριος ακόμα που ο πρόεδρος θα έπρεπε να τον είχε απομακρύνει από την αίθουσα, με βάση τα μέτρα και τα σταθμά που ο ίδιος όρισε, αλλά δεν το έκανε.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ