Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔάκρυσε από τα γέλια ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης με τη δήλωση του Λευτέρη...

Δάκρυσε από τα γέλια ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης με τη δήλωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης αντέδρασε στο δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με τίτλο «Λευτέρης Αλεξανδρίδης: “Καμία συζήτηση με τα ΕΛ.ΠΕ., αν πρώτα δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους”» βάζοντας το emoji που δακρύζει από τα γέλια.

Είναι προφανές ότι ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης ξεκαρδίστηκε από τα γέλια εξαιτίας της δήλωσης του δημάρχου ότι δεν πρόκειται να συζητήσει με τα ΕΛΠΕ εάν δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, ενώ από τα πρώτα και μοναδικά που έκανε μόλις έγινε δήμαρχος ήταν να τρέξει να επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ και μάλιστα χωρίς να συνοδεύεται από την αντιπολίτευση, ενώ είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πάει αν δεν πάει μαζί του και η αντιπολίτευση.

Βέβαια τα γέλια του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη θα μπορούσαν να είναι και για άλλα σημεία του δελτίου τύπου, όπως εκείνο το σημείο που αναφέρει ότι το Ελευθέριο Κορδελιό είναι περιοχή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ίσως να μας διευκρινίσει ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης αν γέλασε με τη δήλωση του δημάρχου ή και με άλλα πράγματα που γράφονται στο δελτίο τύπου.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ