Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρωταγωνιστής στο λαϊκισμό ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Πρωταγωνιστής στο λαϊκισμό ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, σπάει όλα τα κοντέρ του λαϊκισμού, αποδεικνύοντάς μας πως δεν πρέπει ποτέ να πούμε ότι χειρότερα δεν γίνεται. Γίνεται και παραγίνεται.

Μετά το σβήσιμο φωτιάς σε κάδο ανακύκλωσης με τα χεράκια του, μετά, επίσης με τα χεράκια του, το κόψιμο και την απομάκρυνση σήματος κυκλοφορίας, πάνω στο οποίο έπεσε αυτοκίνητο, τον είδαμε τώρα να συμμετέχει στον καλλωπισμό του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου πιάνοντας το πινέλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο θέατρο του λαϊκισμού ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, με ένα επιτελείο επικοινωνιολόγων να τον ωθεί προς τα εκεί, αφού δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για να το παρουσιάσουν.

Θα πρότεινα όμως κάτι ουσιαστικό, που δεν θα ήταν διόλου λαϊκισμός. Αν θέλει ο κύριος Αλεξανδρίδης να κάνει κάτι προσωπικά ο ίδιος για τον δήμο, ας αφήσει τους πυροσβεστήρες, τα πινέλα και τα ψαλίδια για τα σίδερα.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης έχει μεγάλο τεχνικό γραφείο. Ας κάνει δώρο μια δυο μελέτες της προκοπής στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, να τον χειροκροτήσω κι εγώ και σίγουρα και πολλοί άλλοι. Ας κάνει δηλαδή με τα χεράκια του κάτι που έχει κάποιο κόστος και ας σταματήσει να παριστάνει τον Νίκο Ξανθόπουλο, κάνοντας χειρωνακτική εργασία δευτερολέπτων για τις ανάγκες της φωτογράφησης, γιατί έτσι όπως το πάει θα τον δούμε να κυκλοφορεί ξυπόλητος πουλώντας μπαλόνια στους δρόμους του δήμου.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ