Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤεράστια επιτυχία του δημάρχου για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Τεράστια επιτυχία του δημάρχου για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Του Γιάννη Καμαρινού

Διαβάζουμε, σήμερα πρωί πρωί στην ενημερωτική ιστοσελίδα makthes.gr, άρθρο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, με το οποίο ζητάει να στηθούν κάλπες στα δυτικά και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ώστε να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες να ψηφίσουν!

Σαν να βλέπω τον τίτλο του δελτίου τύπου του δήμου μετά από λίγο καιρό, στο οποίο ο δήμαρχος θα πανηγυρίζει γιατί πέτυχε να στηθεί μία κάλπη στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Έλυσε όλα τα προβλήματα του δήμου ο κύριος Αλεξανδρίδης και έπιασε να ασχολείται με τη διευκόλυνση των επαγγελματιών, προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου χωρίς να τρέχουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τον έπιασε η έγνοια τον κύριο Αλεξανδρίδη για την ταλαιπωρία των ελεύθερων επαγγελματιών του δήμου μας, στους οποίους ο κύριος δήμαρχος με το καλημέρα της εκλογής του επέβαλε 35% αύξηση Ανταποδοτικών Τελών!

Στο άρθρο του ο κύριος δήμαρχος φυσικά δεν παραλείπει να πανηγυρίσει για τις δυο Λευκές Νύχτες. Είναι προφανές ότι, αφού ο δήμαρχος δεν έχει κάτι άλλο στο οποίο να αναφερθεί, αναφέρεται στις Λευκές Νύχτες, χωρίς όμως να μας πει πόσο κόστισαν στον δήμο.

Άρθρο 552 λέξεων στο οποίο ο δήμαρχος μιλάει για ανάπτυξη του δήμου, χωρίς να αναφέρεται σε κανένα αναπτυξιακό έργο. Εκτός και αν ο κύριος Αλεξανδρίδης θεωρεί αναπτυξιακό έργο τις Λευκές Νύχτες, πράγμα που δεν θα θεωρούσα αφύσικο έτσι όπως ξεπέφτει από μέρα σε μέρα η διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αντί να κοιτάξει να κάνει κανένα έργο, από αυτά που δεσμεύτηκε ότι θα κάνει, ασχολείται με το που θα στηθούν οι κάλπες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Μέχρι εκεί προφανώς φτάνουν οι δυνατότητές του.

Πάντως όσον αφορά την κάλπη για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θα πρότεινα στον κύριο Αλεξανδρίδη να τη στήσει στην πλατεία Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό, ώστε να πηγαίνουν οι επαγγελματίες του δήμου μας, να παρκάρουν στο υπόγειο πάρκινγκ και να ψηφίζουν χωρίς να ταλαιπωρούνται αναζητώντας παρκάρισμα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ