Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Πρωτοφανής επίδειξη αναίδειας και αλαζονείας από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη»

«Πρωτοφανής επίδειξη αναίδειας και αλαζονείας από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Πρωτοφανής επίδειξη αναίδειας και αλαζονείας στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…Σε ερώτηση της κυρίας Μαρίας Γαβαλά για τον τρόπο λειτουργίας του Κυλικείου του Πολιτιστικού Κέντρου “Μίκης Θεοδωράκης”.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ “Ταράτσα στα Δυτικά” και τυχόν σχετικές συμφωνίες ιδιωτών με τη Διοίκηση του Δήμου, όχι μόνο δεν έλαβε απάντηση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αλλά της έκλεισε το μικρόφωνο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, φιμώνοντας την όπως πολύ συχνά κάνει.

Αγανακτισμένη η κυρία Γαβαλά σηκώθηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα για να ακούσει αμέσως μετά προσβλητικό σχόλιο από ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου..”Αντε σπίτι σου να πλύνεις κάνα πιάτο!

“Πιάτα να πάτε να πλύνετε εσείς οι αποτυχημένοι να εκλεγείτε ξανά, εσείς, που αλλάζετε παρατάξεις μετεκλογικά για να έχετε κάποιο εισόδημα ως δήθεν συνεργάτες και μιλάτε με τέτοια αγένεια σε ανθρώπους σαν την κυρία Γαβαλά!!…

Η κυρία Γαβαλά έχει εκλεγεί πρώτη δημοτική σύμβουλος στην παράταξή της Νέας Πνοής στις εκλογές 2019 και 2023,έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια αφήνοντας πίσω σημαντικά έργα αναβάθμισης πολλών αθλητικών χώρων και είναι μια καταξιωμένη αθλήτρια του τόπου, μια γενναία αγωνίστρια των στίβων και της ζωής που αξίζει σεβασμού και όχι ειρωνείας και σεξιστικών σχολίων.

Απαιτούμε τουλάχιστον δημόσια συγνώμη του ειδικού συνεργάτη και εξηγήσεις από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που κλείνει τα μικρόφωνα κατά το δοκούν, ανέχεται και ενισχύει τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές και δεν αποβάλλει εκτός αιθούσης άτομα που προσβάλλουν τη δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Αλλά για ποια δημοκρατία μιλάμε όταν ο Πρόεδρος είπε αναίσχυντα “αστην…θα της περάσει…” και κατόπιν έκλεισε τα μικρόφωνα στους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γεγονός.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ότι δε θα ανεχτούμε ξανά τέτοια αντιμετώπιση και απαξίωση, θα αποχωρήσουμε από την αίθουσα του Συμβουλίου εάν επαναληφθούν τέτοια σχόλια και θα κινηθούμε καταγγελτικά σε ανώτερα κλιμάκια της Αυτοδιοίκησης, εάν επιχειρηθεί ξανά να μας φιμώσει κάποιος…Η υπομονή έχει και τα όρια της!»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ