Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η παράταξη Μανούκα δεν μπορεί να κάνει μια σωστή και εποικοδομητική αντιπολίτευση»

«Η παράταξη Μανούκα δεν μπορεί να κάνει μια σωστή και εποικοδομητική αντιπολίτευση»

«Η παράταξη Μανούκα δεν μπορεί να κάνει μια σωστή και εποικοδομητική αντιπολίτευση»!!

Ποιος το είπε αυτό; Δεν το είπε ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ούτε το είπε κάποιο στέλεχος της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Το είπε, και μάλιστα από το μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανούκα, κύριος Χρήστος Αντίνου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Αντίνου:

«Ούτε θα γίνω η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα λάθη και τις παραλείψεις της διοίκησης, αλλά ούτε θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα μιας αντιπολίτευσης που δεν μπορεί να κάνει μια σωστή και εποικοδομητική αντιπολίτευση».

Ίσως θα έλεγε κανείς ότι ο κύριος Αντίνου αναφέρθηκε σε όλη την αντιπολίτευση του δήμου, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί ο Χρήστος Αντίνου απευθύνθηκε στην κυρία Μανούκα και απάντησε σ’ εκείνην λέγοντας τα παραπάνω.

Ο πρώτος λοιπόν σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανούκα κατηγόρησε την αρχηγό του για λάθος και μη εποικοδομητική αντιπολίτευση και για την αρχηγό του ο μήνας είχε 27 Σεπτεμβρίου του 2024 όταν ειπώθηκε αυτό, σήμερα έχει 30 Σεπτεμβρίου και σε λίγες ημέρες ο μήνας θα έχει 9!!

Και ο μήνας έχει 9 λοιπόν για την κυρία Μαρία Μανούκα.

Κ. Τσ.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ