Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΓιώργος Τσουκαλίδης: Είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη Πηγών  

Γιώργος Τσουκαλίδης: Είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη Πηγών  

Σε ερωτήσεις της «Αγκίδας» απάντησε, ένα εικοσιτετράωρο πριν το παιχνίδι με τον Άρη Πηγών για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Τσουκαλίδης. Ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Άρη Πηγών όσο και στην απομάκρυνση παίχτη από την ομάδα.

Αγκίδα: Η ΑΕ Ευόσμου είναι πλήρης για το αυριανό παιχνίδι; 

Γιώργος Τσουκαλίδης: Η ομάδα είναι πλήρης αν εξαιρέσεις την αποβολή του Βασιλόπουλου στον πρώτο αγώνα στα Μουδανιά. Κάθε απουσία βέβαια μετράει.

Αγκίδα: Πως βλέπετε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν  με μια ομάδα παρόμοια με την δική σας;

Γιώργος Τσουκαλίδης: Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για το πρωτάθλημα. Είμαστε πανέτοιμοι από κάθε άποψη. Θα φιλοξενήσουμε έναν αντίπαλο τον οποίο αντιμετωπίσαμε και πέρσι στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά δύσκολο. Σεβόμαστε πάντα τον αντίπαλο, αλλά στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί . 

Αγκίδα: Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας η αποχώρηση ενός παίκτη λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Τι ακριβώς συνέβη;

Γιώργος Τσουκαλίδης: Ο συγκεκριμένος παίκτης μιλούσε με την πρώην ομάδα του χωρίς να μας ενημερώσει, πράγμα που είναι τελείως αντιεπαγγελματικό από την μεριά του και αυτός ήταν ο λόγος της αποχώρησής του. 

Η ΑΕ Ευόσμου αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 τον Άρη Πηγών στο δημοτικό στάδιο Ευόσμου που βρίσκεται στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου στο στρατόπεδο Παπακυριαζή.

Τις ερωτήσεις στον Γιώργο Τσουκαλίδη έθεσε ο Μουμουλίδης Ιορδάνης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ