Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠατριωτικό καθήκον η αρπαγή από Έλληνες της λαϊκής κατοικίας Ελλήνων

Πατριωτικό καθήκον η αρπαγή από Έλληνες της λαϊκής κατοικίας Ελλήνων

Η αρπαγή από Έλληνες της λαϊκής κατοικίας και των ακινήτων Ελλήνων, που έχουν χρεωκοπήσει, είναι πατριωτικό καθήκον, γιατί αλλιώς θα τα αρπάξουν Σκοπιανοί και Βούλγαροι και θα γεμίσει η πατρίδα μας με αλλοδαπούς ιδιοκτήτες ακινήτων!

Βρε τι ακούνε τα αυτιά μας και δεν κόβουμε τις φλέβες μας;! Πατριώτισσες οι Ελληνικές ύαινες που τρέφονται με το κρέας των χρεοκοπημένων Ελλήνων, γιατί αλλιώς το κρέας των χρεοκοπημένων Ελλήνων θα το φάνε ύαινες Σκοπιανές ή Βουλγάρικες!!

Ρε τι ακούμε και βέβαια με τη γνωστή σάλτσα ότι τα ακίνητα δεν ήταν δικά τους, ότι πήραν δάνειο από τράπεζες και, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν, καλά παθαίνουν και τα χάνουν, ακόμα κι αν πρόκειται για την πρώτη τους κατοικία.

Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για το γεγονός ότι όταν πήραν αυτά τα δάνεια είχαν καλή δουλειά και κυβερνητικοί παράγοντες φώναζαν από το «λεφτά υπάρχουν» μέχρι το «βάλτε τώρα που γυρίζει» στο χρηματιστήριο.

Φυσικά αυτό που τονίζουν οι ύαινες είναι ότι τα λεφτά τα δανείστηκαν οι χρεοκοπημένοι από τις τράπεζες για να πάνε για τρέλες στις Σεϋχέλλες και ας ήταν τα διακοποδάνεια, με βάση τα στοιχεία, ένα μηδαμινό ποσοστό των δανείων.

Επειδή πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου, εμείς θα προτείναμε στις Ελληνικές ύαινες να παρελάσουν για να επιδείξουν την πατριωτική διάθεσή τους να κατασπαράξουν τους χρεοκοπημένους Έλληνες, προκειμένου να μην αφήσουν να τους κατασπαράξουν ύαινες Σκοπιανές ή Βουλγάρικες.

Εμείς όχι μόνο θα χειροκροτήσουμε κάτι τέτοιους, αλλά θα υπερασπίσουμε και την επιλογή τους, αρκεί να δηλώσουν ύαινες και να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου με τις προβιές ύαινας στην παρέλαση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ