Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εκθέτει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εκθέτει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Του Γιάννη Καμαρινού

Όλοι γνώριζαν ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου δεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 για ποδοσφαιρικούς λόγους!

Κατά την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Σταυρίδης ρώτησε τον πρόεδρο γιατί η συνεδρίαση δεν έγινε την Τετάρτη και έγινε την Παρασκευή, για να λάβει την απαράδεκτη απάντηση από τον πρόεδρο ότι αυτό είναι στη δικαιοδοσία του και γι’ αυτό έγινε έτσι. Δηλαδή ο κύριος Δημήτρης Κεραμιδάς απάντησε στον κύριο Σταυρίδη ότι όρισε τη συνεδρίαση την Παρασκευή, γιατί έτσι ήθελε!

Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα, γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι εργαζόμενοι και γι’ αυτό έχουν συμφωνήσει να γίνονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη, ώστε να κανονίζουν την εργασία τους και να μπορούν να συμμετέχουν. Αυτό ακριβώς τόνισε και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κοκονάς όταν έλαβε το λόγο. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαστε άεργοι».

Ο δήμαρχος με τα ποδοσφαιρικά καμώματά του εκθέτει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αναγκάζοντάς τον να πάρει την ευθύνη της αλλαγής μέρας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ η απόφαση ουσιαστικά ήταν του δημάρχου. Ο κύριος Κεραμιδάς φορτώνεται μια ευθύνη που δεν του αναλογεί. Βέβαια ο κύριος Κεραμιδάς δεν είναι ανήλικος. Έχει ευθύνη και μόνο γιατί φορτώνεται την ευθύνη του δημάρχου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι παιχνίδι του κυρίου Κεραμιδά και του κυρίου Αλεξανδρίδη για να συνεδριάζει όποτε αυτοί θέλουν. Η Τετάρτη ήταν η μέρα που συναποφασίστηκε, ακριβώς όπως τόνισε ο κύριος Κοκονάς, για να προγραμματίζουν τις άδειες από την εργασία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι και για να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις. Εάν οι κύριοι Αλεξανδρίδης και Κεραμιδάς έχουν ως προτεραιότητά τους το ποδόσφαιρο, μπορούν να παραιτηθούν και να ασχοληθούν με τα διοικητικά ποδοσφαιρικών ομάδων.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ