Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣχολικές καθαρίστριες επικοινωνιολόγοι

Σχολικές καθαρίστριες επικοινωνιολόγοι

Του Γιάννη Καμαρινού

Ευτυχώς το σχέδιο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, να πάρει έναν αριθμό σχολικών καθαριστριών με το πρόγραμμα πλησίον σύνταξης δεν τελεσφόρησε.

Ευτυχώς δεν τελεσφόρησε αφενός γιατί θα έχαναν τη δουλειά τους κάποιες σχολικές καθαρίστριες που είχαν εργαστεί την περσινή σχολική χρονιά και αφετέρου γιατί η καθαριότητα των σχολικών κτηρίων χρειάζεται καθαρίστριες και όχι επικοινωνιολόγους.

Δυστυχώς ο κύριος δήμαρχος αρέσκεται να προσλαμβάνει με διάφορους τρόπους -και με το πρόγραμμα πλησίον σύνταξης- «επικοινωνιολόγους», ενώ θα μπορούσε να προσλάβει εργάτες για να μερεμετίσουν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και άλλα σχολεία που χρειάζονταν παρεμβάσεις.

Ευτυχώς το σχέδιο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, να προσλάβει έναν αριθμό σχολικών καθαριστριών με το πρόγραμμα πλησίον σύνταξης δεν τελεσφόρησε, γιατί οικονομία στον δήμο δεν θα έκανε, όπως ισχυριζόταν. Τον στρατό τον επικοινωνιολόγων του θα αύξανε.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης έχει φιλοσοφήσει το ζήτημα. Επειδή ακριβώς δεν κάνει κανένα έργο στον δήμο και δεν προσδοκά να κάνει, χρειάζεται ανθρώπους να τριγυρνούν και να λένε τι ωραία κάνει αυτά που δεν κάνει και πόσο συκοφάντες είναι αυτοί που του ασκούν κριτική.

Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης χρειάζεται παρατρεχάμενους για να εξασφαλίσει και δεύτερη θητεία, αφού φαίνεται πως δεν μπορεί να την εξασφαλίσει κάνοντας έργα. Ίσως να έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα καταφέρει να επανεκλεγεί χωρίς να κάνει τίποτα, ενώ κανένας άλλος από τους προηγούμενους δημάρχους του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, επειδή ακριβώς δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ