Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠανέμορφη βραδιά με τους αδελφούς Πρατσινάκη στην ταράτσα του «Μίκης Θεοδωράκης»

Πανέμορφη βραδιά με τους αδελφούς Πρατσινάκη στην ταράτσα του «Μίκης Θεοδωράκης»

Μια πανέμορφη βραδιά χάρισαν οι αδελφοί Πρατσινάκη σε όσους βρέθηκαν, χθες Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, στην κατάμεστη ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κορδελιού Ευόσμου, Παναγιώτης Καμπαρούδης, εξέφρασε τη χαρά του για την κατάμεστη από κόσμο ταράτσα στην τελευταία μουσική εκδήλωση του 4ου Φεστιβάλ Ταράτσας.

Ο κύριος Καμπαρούδης ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στις γειτονιές του δήμου και στην ταράτσα του «Μίκης Θεοδωράκης». Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε το προσωπικό της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, γιατί, όπως τόνισε, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλες αυτές οι εκδηλώσεις.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ταράτσας, είπε ότι εξαρχής είχε ζητήσει από τον Βασίλη Πρατσινάκη να τραγουδήσει σ’ αυτές μαζί με τα αδέλφια του και τον ευχαρίστησε γιατί αυτό υλοποιήθηκε.

Ο Παναγιώτης Καμπαρούδης μετέφερε στους παραβρισκόμενους τους χαιρετισμούς τού δημάρχου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, επισήμανε πως είναι πάντα δίπλα στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και εξέφρασε την ευχή αυτό να συνεχίσει να συμβαίνει και στο μέλλον.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ