Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠάλι καλά που δεν προτείνουν να πεζοδρομηθεί η οδός Ανδρέα Παπανδρέου στο...

Πάλι καλά που δεν προτείνουν να πεζοδρομηθεί η οδός Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη δεν λειτουργεί το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό, το οποίο είχε δεσμευτεί ότι θα λειτουργήσει το πρώτο εξάμηνο της θητείας της.

Τελικά χρειάζονται να γίνουν διάφορες εργασίες κι έτσι η λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ παραπέμπεται στο μέλλον και ας ελπίσουμε ότι δεν παραπέμπεται στις Ελληνικές καλένδες.

Αντί η διοίκηση Αλεξανδρίδη να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να λειτουργήσει εγκαίρως το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας, ώστε να σταματήσει να επικρατεί το χάλι που βλέπουμε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, άνοιξε τη συζήτηση για κολωνάκια στο μέσο της συγκεκριμένης οδού.

Μάλιστα διαδίδεται πως άλλοι επιβάλλουν τη συγκεκριμένη λύση και δεν είναι επιλογή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και της διοίκησης Αλεξανδρίδη.

Κολωνάκια στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου! Εύκολα πράγματα!! Γιατί να ταλαιπωρούμαστε με το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, που χρειάζεται και διάφορες εργασίες για να λειτουργήσει; Κολωνάκια στη μέση της οδού Ανδρέα Παπανδρέου και τα βάσανα τελειώνουνε.

Κολωνάκια. Εύκολα πράγματα. Όχι σίγουρα πράγματα, που αρέσκεται να λέει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Βασίλης Αϊβαζίδης. Πάλι καλά που δεν πρότεινε η διοίκηση Αλεξανδρίδη την πεζοδρόμηση της οδού. Δεν θα ήταν περίεργο. Η διοίκηση Αλεξανδρίδη έχει στις τάξεις της τον άνθρωπο που πεζοδρόμησε την κεντρική οδική αρτηρία του Ελευθερίου Κορδελιού και που ακόμα επιμένει ότι η επιλογή του ήταν σωστή.

Περ.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου έγινε Δελφινάριο
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ