Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στις 27/9

Δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στις 27/9

Δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Στις 18:00 μ.μ. σε ειδική, δια ζώσης, συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συζητηθεί η έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2023 του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στις 19:00 μ.μ. σε τακτική, δια ζώσης συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συζητηθούν 20 θέματα ημερήσιας διάταξης, αφού προηγηθεί η διαδικασία Ανακοινώσεων-Προτάσεων.

Το 1ο θέμα αφορά προέλεγχο ισολογισμού – Αποτελεσμάτων Χρήσης, έτους 2023 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.).

Το 4ο θέμα αφορά καθορισμό αντιτίμου επιμορφωτικών προγραμμάτων Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το 8ο θέμα αφορά την έγκριση υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανακήρυξη του Δήμου ως Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025.

Το 9ο θέμα αφορά τη διοργάνωση του 12ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2024.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του δήμου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Τα. Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ