Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌλα έτοιμα για τα εγκαίνια του υπόγειου πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό…

Όλα έτοιμα για τα εγκαίνια του υπόγειου πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό…

Του Γιάννη Καμαρινού

Στη σελίδα στο facebook του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού υπάρχει κάλεσμα στα μέλη του για Γενική Συνέλευση στις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Διαβάζουμε ότι το πρώτο θέμα αφορά τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό. Γράφει συγκεκριμένα στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού στο facebook:

«Συζήτηση για την επαναλειτουργία και ορθή χρήση του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Ελευθερίας,

Ο οποίος είναι έτοιμος να παραδοθεί στους πολίτες καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να ωφελήσει τις εμπορικές οδούς του δήμου (Ανδ. Παπανδρέου, Κ. Καραμανλή, Κατσαντώνη και των παρακείμενων οδών)».

Όμως στη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου την 28η Αυγούστου 2024, ακούσαμε ότι επίκειται ανάθεση μελέτης, ώστε να ετοιμαστούν τα τεύχη δημοπράτησης για όλες τις εργασίες που απαιτούνται, προκειμένου να επαναλειτουργήσει νόμιμα το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό. Επιπλέον ακούσαμε ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Τελικά σε λιγότερο από ένα μήνα έγινε ανάθεση μελέτης, ετοιμάστηκαν τα τεύχη δημοπράτησης και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που απαιτούνταν για να λειτουργήσει το πάρκινγκ; Μάλλον κάτι τέτοιο έγινε, αφού ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού ανακοίνωσε ότι το υπόγειο πάρκινγκ είναι έτοιμο να παραδοθεί!

Ολοκληρώθηκε το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας ή ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού αποφάσισε να αρχίσει να μας δουλεύει, για να μην μας δουλεύει μόνη της η διοίκηση Αλεξανδρίδη; Το δούλεμα μου φαίνεται πιο λογικό, αφού μέσα σ’ ένα μήνα η διοίκηση Αλεξανδρίδη δεν θα μπορούσε ούτε αυγό να βράσει.

Άλλωστε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού έχει μια εμπειρία στο δούλεμα, αφού ακούστηκε ότι έκανε τη Λευκή του Νύχτα τον Ιούνιο για να συμπέσει η εκδήλωση με τα εγκαίνια του πάρκινγκ.

Άντε να δούμε πόσες φορές και πόσοι θα ανακοινώσουν τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας μέχρι κάτι τέτοιο να συμβεί στην πραγματικότητα. Άντε να δούμε πόσους ακόμα συμμάχους στο δούλεμα θα βρει η διοίκηση Αλεξανδρίδη.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ