Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Χρήστος Αντίνου αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου

Ο Χρήστος Αντίνου αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου

Αλλαγή σελίδας στην Ομοσπονδία Εμπορίου – Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΟΕΠΕΚΑΜΘ), μετά τις εκλογές οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Ο επί δώδεκα χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, έχασε τις εκλογές και παρέδωσε τη σκυτάλη στην Φανή Μπλιούμη της οποίας η παράταξη πέτυχε μεγάλη νίκη. Συγκεκριμένα, στις εκλογές ψήφισαν 148 αντιπρόσωποι σε σύνολο 165, οι οποίοι εξελέγησαν από 4.862 μέλη 29 εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων των δύο περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η παράταξη «Σύγχρονο Εμπόριο», με επικεφαλής τη Φανή Μπλιούμη, πήρε 83 ψήφους (ποσοστό 56%), έναντι 56 ψήφων και 38% που έλαβε ο απερχόμενος πρόεδρος, Παντελής Φιλιππίδης, ως επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένο Εμπόριο Μακεδονίας Θράκης». Τρίτος με 6 ψήφους (4%) ήταν ο συνδυασμός «Αγωνιστική συνεργασία εμπόρων», ενώ βρέθηκαν και τρία άκυρα-λευκά. Στο διοικητικό συμβούλιο, η παράταξη της Μπλιούμη, η οποία θα είναι και η επόμενη πρόεδρος, εξασφάλισε επτά έδρες, έναντι τεσσάρων της παράταξης του Φιλιππίδη.

Να σημειωθεί ότι αντιπρόεδρος του ΟΕΠΕΚΑΜΘ εξελέγη ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Αντίνου Χρήστος!!!

Όπως επίσης σάν μέλος η αντιπρόεδρος Νατάσα Τσαουσίδου.

Από την κάλπη των αντιπροσώπων στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας πρώτος εξελέγη ο Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο οποίος είναι και υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ευχόμαστε στον κ. Αντίνου Χρήστο καλή θητεία ως αντιπρόεδρος του ΟΕΠΕΚΑΜΘ. Με την εμπειρία και τη δέσμευσή του στον εμπορικό κόσμο, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση των συμφερόντων και την ανάπτυξη της περιοχής. Καλή επιτυχία στο έργο του!

Από τη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού στο facebook

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ