Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευκή ισοπαλία απέσπασε η ΑΕ Ευόσμου στα Μουδανιά παίζοντας 70 λεπτά με...

Λευκή ισοπαλία απέσπασε η ΑΕ Ευόσμου στα Μουδανιά παίζοντας 70 λεπτά με 10 παίχτες

Όρθια έμεινε η ΑΕ Ευόσμου στα Μουδανιά, χθες Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024! Παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 20ο λεπτό κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του ΠΟΜ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Τσουκαλίδη παρότι είχε αριθμητικό μειονέκτημα ήταν αυτό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ΑΕ Ευόσμου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 11ο λεπτό άγγιξε το 0-1, με το σουτ του Καρατζάογλου να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Εννιά λεπτά αργότερα, η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Βασιλόπουλου, μία φάση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ΑΕ Ευόσμου προς τον διαιτητή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Ευόσμου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Προσκυνητόπουλος βγήκε σε τετ α τετ, πλάσαρε, και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, αμυντικός των γηπεδούχων απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Στο 54ο λεπτό η ΑΕ Ευόσμου απείλησε ξανά, όταν μετά από σέντρα του Προσκυνητόπουλου, ο Καρατζάογλου έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ίδια κατάληξη είχε και το ψιλοκρεμαστό σουτ του Προσκυνητόπουλου στο 62′.

Στη συνέχεια παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν το σκορ δεν άλλαξε, με το 0-0 να μην αφήνει ικανοποιημένη την ΑΕ Ευόσμου.

Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ: Αργυρόπουλος, Πάγιος, Τάνγκου, Βασιλόπουλος, Κυριακίδης, Καρατζάογλου, Νικολίτσας, Ξανθόπουλος Μ,Αντωνακόπουλος,Ξανθόπουλος Χ,Προσκυνητόπουλος

Έπαιξαν επίσης: Γεωργιάδης, Λάμι, Ιγνατίου

Από την ιστοσελίδα της ΑΕ Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ