Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚυκλικοί κόμβοι στην οδό Ιπποδρομίου στον Εύοσμο…

Κυκλικοί κόμβοι στην οδό Ιπποδρομίου στον Εύοσμο…

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

Επιτακτική και άμεση ανάγκη είναι να κατασκευαστούν ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι (roundabout) στην οδό Ιπποδρομίου στον Εύοσμο.

Από τη στιγμή που η διοίκηση Αλεξανδρίδη διάνοιξε την οδό Ιπποδρομίου, αυτή δέχθηκε μεγάλο όγκο οχημάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μποτιλιαρίσματα και να χρειάζεται άμεσα η κατασκευή ισόπεδων κυκλικών κόμβων.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα κατασκευάσει τους ισόπεδους κυκλικούς κόμβους στην οδό Ιπποδρομίου μαζί με τους ισόπεδους κυκλικούς κόμβους στην οδό 25ης Μαρτίου, τους οποίους θα αρχίσει να κατασκευάζει το 2025.

Όλα τα παραπάνω μου ήρθαν στο μυαλό καθώς διάβασα δημοσιεύματα στον τύπο για κυκλικούς κόμβους που θα κατασκευαστούν στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο και που είναι στα σκαριά, αφού ήδη υπάρχουν μελέτες!

Βέβαια τα δημοσιεύματα «πάτησαν» στα όσα είπε, κατά τη λογοδοσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στις 28 Αυγούστου 2024, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, απαντώντας στη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Κυριαζίδου που έθεσε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της οδού 25ης Μαρτίου και με τα οποία λόγια του δημάρχου δεν ασχολήθηκε κανένας στο δήμο, γιατί όλοι ξέρουν ότι είναι ανέξοδα, όπως και πολλά άλλα λόγια του.

Με τις σπουδαίες ανακοινώσεις του κυρίου Αλεξανδρίδη για τους ισόπεδους κυκλικούς κόμβους στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο, ασχολήθηκαν μόνο όσοι δεν γνωρίζουν τα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και δεν ξέρουν ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη μέχρι τώρα δεν έχει ούτε καν αρχίσει τα έργα τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα είναι έτοιμα μέσα στο πρώτο εξάμηνο της θητείας της, μεταξύ αυτών και η διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου.

Όταν ο κύριος Αλεξανδρίδης κατασκευάσει τους ισόπεδους κυκλικούς κόμβους στην οδό Ιπποδρομίου, να κατασκευάσει κι έναν κυκλικό κόμβο στο πλακόστρωτο που βρίσκεται το σπίτι μου, γιατί αυξήθηκε και εκεί η κίνηση από τη διάνοιξη της Ιπποδρομίου.

Μπορεί να μην κάνει έργα η διοίκηση Αλεξανδρίδη, αλλά τουλάχιστον μας κάνει και γελάμε με τις ανακοινώσεις της και με κάποια δημοσιεύματα που τις ακολουθούν. Η αλήθεια για την οδό Ιπποδρομίου είναι ότι ούτε έχει διανοιχθεί, ούτε κυκλικοί κόμβοι θα γίνουν. Υπάρχουν όμως λιμνάζοντα νερά που κατεβαίνουν από τις κάθετες σ’ αυτήν οδούς και επίσης υπάρχουν καλαμιές που φτάνουν τα δύο και τρία μέτρα.

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ