Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε ποιους άλλους δεν είπε ευχαριστώ ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Σε ποιους άλλους δεν είπε ευχαριστώ ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Οι βιβλιοπώλες, που έδωσαν σχολικά είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείου Κορδελιού Ευόσμου για τα άπορα παιδιά του δήμου, δεν είναι οι μοναδικοί τους οποίους δεν ευχαρίστησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν είπε ευχαριστώ στη διοίκηση του Νοσοκομείου  Παπαγεωργίου όταν 14 κλινικές του νοσοκομείου συμμετείχαν σε εκδήλωση στην πλατεία Ευόσμου συν τον διοικητή με όλη την διοίκηση. Ούτε ένα ευχαριστώ στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος δήμαρχος δεν είπε συγχαρητήρια στους τοπικούς συγγραφείς που πήραν μέρος στην πρώτη έκθεση τοπικών συγγραφέων και ποιητών. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση στην πλατεία Ευόσμου, ο κύριος δήμαρχος δεν ήταν παρών γιατί πήγε στον μαραθώνιο.

Η μεγάλη όμως πρωτιά του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου είναι ότι δεν είπε συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Θα μείνει στην ιστορία σαν ο πρώτος δήμαρχος που έκανε τέτοιο πράγμα.

Χαλάλι τα λεφτά των δημοσιογράφων, των επικοινωνιολόγων και των δημοσιοσχεσιτών του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη που έφεραν νέα ήθη στο δήμο μας.

Κρίτων

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ