Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιώργος Σταυρίδης είχε ζητήσει τη συντήρηση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Ο Γιώργος Σταυρίδης είχε ζητήσει τη συντήρηση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, σχετικά με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που βρίσκεται στο Ελευθέριο Κορδελιό:

«Σχετικά με το ΚΠΕ (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου).

Τον Μάιο του 2022 ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και ο κ. Ταξίδης Χρήστος ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών αναθέσαμε σε τεχνικό γραφείο να κάνει μελέτη για να γίνουν παρεμβάσεις σε μερικές σχολικές μονάδες. Προσωπικά με κλιμάκιο του τεχνικού γραφείου πήγαμε στα σχολεία. Στην μελέτη βάλαμε και το ΚΠΕ (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης), εκτιμώντας την κακή κατάσταση του κτιρίου.

Δυστυχώς δεν γινόταν αναμόρφωση προϋπολογισμού για να πληρωθεί το τεχνικό γραφείο για το σχέδιο μελέτης και να συνεχίσει τη μελέτη.

Παρακάτω σας κάνουμε γνωστό το σχέδιο μελέτης και τις σχολικές μονάδες που προτείναμε να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις».

Ο κύριος Σταυρίδης δημοσιεύει και τα έγγραφα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Οι κύριοι Σταυρίδης και Ταξίδης είχαν ζητήσει, ενάμιση χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές, συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε σχολεία που είχαν προβλήματα, μεταξύ αυτών και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που βρίσκεται στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Με βάση αυτά που γράφει ο κύριος Σταυρίδης, δεν έγινε αναμόρφωση προϋπολογισμού για να συνεχιστεί η μελέτη. Για ποιο λόγο δεν γινόταν αναμόρφωση προϋπολογισμού; Γιατί δεν ήθελε να την κάνει η διοίκησή του, η διοίκηση Μανδαλιανού;

Οι κύριοι Σταυρίδης και Ταξίδης έκαναν κάποια αναφορά γι’ αυτήν τη μελέτη στους δημοτικούς συμβούλους; Ζήτησαν τη στήριξή τους για να προχωρήσει η απολύτως επιβεβλημένη συντήρηση σχολείων, όπως του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης;

Για ποιο λόγο, αφού οι κύριοι Σταυρίδης και Ταξίδης επεσήμαναν το τόσο σοβαρό κτηριακό πρόβλημα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, δεν πίεσαν ώστε να προχωρήσει η μελέτη συντήρησης που ξεκίνησαν;

Κ. Τσ.

Βαλκανιονίκης ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ