Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠραξικοπηματική ενέργεια σε Σύλλογο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Πραξικοπηματική ενέργεια σε Σύλλογο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Έφτασε μια πληροφορία στην «Αγκίδα» ότι σε Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου γίνεται απόπειρα διαγραφής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με πραξικοπηματικό τρόπο.

Οι πληροφορίες λένε ότι χρέωσαν στο συγκεκριμένο μέλος απουσίες από τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ αυτό συνέβη μόνο σε μία!

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι «βάφτισαν» συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι και τη συνάντηση με Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο!

Εάν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, αναρωτιέται κανείς πώς αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συγκεκριμένου Πολιτιστικού Συλλόγου που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.

Βέβαια μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι απλά φήμες και να μην ισχύουν, γιατί μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το φερόμενο ως διαγραφέν μέλος, ζήτησαν αποσπάσματα πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου με τις συγκεκριμένες συνεδριάσεις και δεν τους δόθηκαν, οπότε μάλλον δεν υπάρχουν, γιατί αν υπάρχουν είναι παράνομο που δεν τους τα έδωσαν, οπότε και οι πληροφορίες μπορεί να είναι απλές φήμες.

Μπορεί ίσως το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που αναφέρθηκε σε μια τέτοια απόφαση διαγραφής, να έκανε πλάκα. Αυτό φυσικά θα εξακριβωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και το φερόμενο ως διαγραφέν μέλος, σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, είναι αποφασισμένο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ