Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ μεταφορά του Ειδικού Σχολείου ήταν ακόμα μια φωτοβολίδα του δημάρχου;

Η μεταφορά του Ειδικού Σχολείου ήταν ακόμα μια φωτοβολίδα του δημάρχου;

Του Γιάννη Καμαρινού

Στις 7 Αυγούστου 2024, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εισήγαγε κατεπειγόντως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού στο κτήριο του πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού.

Μετά από διεξοδική συζήτηση που κράτησε μία ώρα και ένα τέταρτο, το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε ομόφωνα τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού στο πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο δήμαρχος, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, μάλλον έπιασε στον ύπνο τότε το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού δεν εξήγησε πώς θα γίνουν οι ενέργειες, που είναι απαραίτητες ώστε να προχωρήσει η μετεγκατάσταση.

Από τις 7 Αυγούστου έχει περάσει ενάμισης μήνας και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον δήμαρχο και τη διοίκηση του δήμου για το θέμα. Τα σχολεία άνοιξαν στις 14 Σεπτεμβρίου, έγινε αγιασμός και η διοίκηση Αλεξανδρίδη τηρεί σιγήν ιχθύος για το Ειδικό Σχολείο του Ελευθερίου Κορδελιού.

Δεν πήγε ο δήμαρχος στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου; Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φανερώνουν ότι πήγε. Τι είπε στον αγιασμό για την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου; Δεν μίλησε;

Αναρωτιέμαι εάν η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου ήταν μια ακόμα φωτοβολίδα του δημάρχου, αφού τις φωτοβολίδες τις έχει εύκολες, και καταλήγω ότι ήταν και φωτοβολίδα και πονηριά.

Πολύ φοβάμαι ότι ισχύουν όλα όσα έγραψα για την αλυσίδα των μετεγκαταστάσεων που πρέπει να γίνουν και ότι αυτό θα δημιουργούσε τετελεσμένα για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια). Ίσως ο κύριος Αλεξανδρίδης να πίστευε ότι δεν θα πάει το μυαλό μας σ’ αυτήν την εκδοχή. Εάν πίστευε κάτι τέτοιο, έκανε πολύ κακώς, γιατί για μία ακόμα φορά υποτίμησε τη νοημοσύνη μας.

Τι θα γίνει με την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου, για την οποία μπορούσε να βρει εύκολα λύση και δεν έβρισκε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, όπως ισχυριζόταν ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση; Έχει κάτι να απαντήσει ο κύριος Αλεξανδρίδης;

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ