Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜεγάλος σκακιστής ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου…

Μεγάλος σκακιστής ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου…

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αποφάσισε με τον στρατό των δημοσιογράφων, επικοινωνιολόγων και δημοσιοσχετιστών που διαθέτει να αναρτήσουν από τη Λευκή Νύχτα και μια φωτογραφία την ώρα που παριστάνει τον σκακιστή.

Ο δήμαρχος έχει πάρει ύφος για να κάνει την περισπούδαστη κίνησή του στη σκακιέρα, μάλλον θέλοντας να μας δείξει ότι με τον ίδιο τρόπο κάνει τις κινήσεις του και στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Γύρω από τη σκακιέρα διάφοροι παρατρεχάμενοι, μεταξύ των πολιτών, κάνουν πως καταλαβαίνουν τι γίνεται και άλλοι αδιαφορούν μιλώντας με τους διπλανούς τους ή κοιτάζοντας αλλού. Εάν όμως προσέξει κάποιος καλά τη φωτογραφία, υπάρχει μια κυρία η οποία παρακολουθεί τον μέγα σκακιστή και μειδιά.

Άραγε μειδιά γιατί γνωρίζει ότι ο δήμαρχος έχει μικρή ή καμία σχέση με το σκάκι ή μειδιά για την έμπνευση του δημάρχου να παρουσιαστεί ως σκακιστής;

Πάντως έχει σημασία να ξέρουμε εάν η φωτογραφία λήφθηκε πριν ο δήμαρχος μετακινήσει το πιόνι που αγγίζει ή αφού το μετακίνησε, χωρίς αυτό να είναι το κύριο.

Το κύριο είναι ότι ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης μετά από φοιτητής, έγινε και σκακιστής και ίσως γίνει και αστροναύτης. Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος τον ψήφισε για δήμαρχο. Δεν τον ψήφισε ούτε για φοιτητή, ούτε για σκακιστή, ούτε για βαλκανιονίκη, ούτε για αστροναύτη και δυστυχώς φαίνεται πλέον πως για δήμαρχος δεν κάνει.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ