Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Στο τέλος βλέπω τον κ. Καμαρινό Δεσπότη κι εμένα Πρωτοσύγκελο δίπλα του»

«Στο τέλος βλέπω τον κ. Καμαρινό Δεσπότη κι εμένα Πρωτοσύγκελο δίπλα του»

Δηκτική ανάρτηση για τους δημοσιογράφους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε η Νατάσσα Τσαουσίδου.

Η ανάρτηση της Νατάσσας Τσαουσίδου είναι η παρακάτω:

«Αγαπητοί μου φίλοι και κομματικά στελέχη

επειδή στην κυριολεξία σπάσατε το τηλέφωνο μου, ρωτώντας με εάν θα ξαναδιαμαρτηρηθώ για το 2ο κόψιμο του Γκιουλέκα, γιατί στη σελίδα του δήμου αυτήν την φορά ναι μεν γράφουν του όνομα του αλλά δεν έχουν ούτε μία φωτογραφία του, οφείλω να πω σε όλους σας και δημοσίως τα εξής γιατί ξέρετε ότι πάντα έχω το θάρρος της γνώμης μου. Στο πρώτο τους λάθος όταν μου είπαν ότι “εκ παραδρομής” δεν έγραψαν το όνομα του Υφυπουργού Εσωτερικών Κώστα Γκιουλέκα, αλλά έβαλαν φωτογραφία του από τον αγιασμό στο σχολείο, προσπάθησα να τους πιστέψω.

Τώρα όμως που ο ίδιος Υφυπουργός ο Κώστας Γκιουλέκας, μας έκανε και πάλι την τιμή και ξαναήρθε στο δήμο μας, με αφορμή την Λευκή Νύχτα, ναι μεν έγραψαν το όνομα του αλλά δεν έβαλαν ούτε μια φωτογραφία του, δεν πιστεύω πλέον στα “εκ παραδρομής” λάθη τους και μάλιστα δυο φορές στον ίδιο Υφυπουργό και δεν τους ζητώ συγνώμη που δεν τους πιστεύω, γιατί είναι δικαίωμα μου, ή μήπως δεν είναι; Όπως άλλωστε είναι δικαίωμα τους να συνεχίσουν τα “εκ παραδρομής” λάθη τους.

Και επειδή όλοι κρινόμαστε εγώ σας ενημερώνω ότι δεν θα ξανασχοληθώ μαζί τους γιατί και δεν έχω χρόνο, αλλά και γιατί εάν το πάμε έτσι στο τέλος βλέπω τον κ. Καμαρινό Δεσπότη κι εμένα Πρωτοσύγκελο μαζί του».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ