Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Σούλας: Ευχαριστούμε την Φιλαρμονική για την παρουσία της στη Λευκή Νύχτα

Γιάννης Σούλας: Ευχαριστούμε την Φιλαρμονική για την παρουσία της στη Λευκή Νύχτα

Ο Γιάννης Σούλας, Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, σε ερώτηση της «Αγκίδας» για την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου, η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, είπε τα παρακάτω:

«Στην επιτυχία της 2ης Λευκής Νύχτας του Ευόσμου δεν θα αναφερθώ, αφού το έκανε ήδη με δήλωσή του στην “Αγκίδα” ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Κώστας Βασιλειάδης.

Για την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στις εκδηλώσεις της 2ης Λευκής Νύχτας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μουσικούς της για το υπέροχο πέρασμα που έκαναν, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν εξαιτίας του συνωστισμού.

Κάθε εμπόδιο όμως σε καλό και αφορμή για να διορθώσουμε στο μέλλον οτιδήποτε μπορεί να διορθωθεί. Του χρόνου θα οργανώσουμε καλύτερα αυτό το κομμάτι, με βάση τη φετινή εμπειρία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού στηρίζει τη Φιλαρμονική του Δήμου μας και τη θέλει δίπλα του στις εκδηλώσεις του. Η Φιλαρμονική είναι η εικόνα ενός Δήμου και πρέπει να είναι κόσμημα για τον Δήμο. Έτσι την θέλουμε ως Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού τη Φιλαρμονική μας που ανασυγκροτήθηκε μετά από χρόνια απουσίας και θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Για τη χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στη Φιλαρμονική
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ